vrijdag 21 september 2018

Kruidenbak aveve

Kies dan eerst je gewenste moestuinbak. Er zijn verschillende types moestuinbakken. Je hoeft niet langer voor de standaard m² moestuinbak te gaan.


Naast deze klassieke modellen zijn er ook modellen in trapvorm, moduleerbare bakken, slabakken, kruidenbakken … en zelfs moestuinbakken speciaal voor kinderen. Wanneer je vierkantemeterbak eenmaal op de ideale plaats staat, is het tijd om de bak te vullen.

Wat, hoe en waarom, wij leggen het allemaal uit.


Bekijk ook het volgende filmpje. Waar plaats en vul ik best mijn moestuinbak. In een kweekbak, of koude bak, staan je plantjes beschut tegen regen, wind en vorst. Dat heeft als voordeel dat je sneller kweekt in een kweekbak.


Zo geniet je van nog meer verse groentjes! Houten kruidenbak gekocht in Aveve. Je eigen kruiden kweken die je gebruikt in je keuken.


Lengte: 1m Hoogte: 85cm Diepte: 40cm. Kweektafels en Verpottafels. Druk enter om het menu in of uit te klappen.


Ze hebben hem niet in elke Aveve. Ik kocht de mijne in de vestiging in Edegem voor €Meteen ook de laatste, maar ze hebben me wel beloofd dat er dinsdag een nieuwe lading arriveert. Belangrijk met kruiden die je buiten zet in een bak of in een pot,.


Alleen producten van topkwaliteit krijgen dit label. Kwaliteit verzekerd dus! Handige vierkante kruidenbak in duurzaam kwaliteitshout met negen plakntvakken. Eén vierkante meter, meer heb je niet nodig om je eigen groenten te kweken. Een afgedankte zandbak, een vergeten stukje siertuin, een streepje gazon of simpelweg een hoek van je terras of balkon: voor een vierkante meterbak vind je altijd wel een plekje.


Handig oplopende kruidenbak in duurzaam grenenhout. Maak met deze bak een aangenaam kruidentuintje op het terras of het balkon! Het stadsbestuur stelt een kruidenbak voor iedereen voor. Wij wonen nu voor de eerste keer ergens waar we daadwerkelijk zon hebben op ons terras.


Vlaamse tuin-event van het jaar, de Radio Tuindag in Bokrijk. Vanaf mei te koop in alle.

See what people are saying and join the conversation. Dus bijvoorbeeld bieslook kan je gerust in een potje bij Aveve kopen, net als kluitjes van peterselie en kervel (die worden daar vaak als kleine voorgezaaide plantjes zonder potje maar met kluit verkocht. En vooral peterselie is een bekende ‘trage kiemer’).


Ook tijm en citroentijm zou ik als plantje kopen, net. AVEVE winkels (zonder Boxgrond!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts