dinsdag 10 juli 2018

Antislipmat keukenlade blokker

Hier ben ik heel blij mee, voldoet echt aan mijn verwachtingen. Ja,: Ik beveel dit product aan. Prijs- kwaliteitverhouding. De oplossing tegen een gladde ondergrond is de multifunctionele antislipmat.


VARIERA Lademat IKEA Geluiddempend en beschermt lades en planken tegen krassen. Makkelijk op de gewenste.

IKEA – VARIERA, Lademat, Geluiddempend en beschermt lades en planken tegen krassen. Antislipmatten koop je eenvoudig online bij bol.


Een antislipmat is er voor gemaakt om glijpartijen in de douche of in bad te voorkomen. De mat biedt je namelijk grip bij het in- en uitstappen. Anti slip mat voor keukenlade met ruitmotief. De Orgalux antislipmat houdt uw spullen keurig op hun plek bij het openen en sluiten van de lade of kast. Ook een niet te missen onderdeel in uw keuken is de water beschermings-mat voor in uw keukenkast.


Deze mat kan voorkomen dat u door een lekkage of dergelijke waterschade krijgt aan uw keukenkast.

Zeer zeker een aanrader! Plaats een handige slipmat onder jouw vloerkleed. Leg een antislipmat in elke lade. Zo blijven uw laden schoon en krasvrij en gaat het keukengerei niet slingeren.


De antislipmatten zijn gemakkelijk te reinigen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren: antraciet en zwart. Staat de gewenste afmeting (nog) niet op onze website, vraag dan gerust een prijs op. Vind antislipmat op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Blokker heeft een breed assortiment. Gratis thuisbezorgd vanaf € 2-. Ook een rubberen antislipmat zorgt ervoor dat uitglijden in de badkamer niet meer voorkomt.


Maak de badkuip, douchebak of vloertegels vetvrij en droog. Druk de mat met de zuignappen stevig aan en controleer of hij goed hecht. Verwijder steeds na het douchen of baden achtergebleven zeepresten. Gerelateerde categoriëen: anti-slip badmatten anti-slip stickers badkamerkasten badklapwanden badmatten badmeubels designradiatoren douchegordijnen douchegordijnringen.


Download afbeelding 4X 282. Info over antislipmat keukenlade.

Resultaten van zoekmachines!


Ben je op zoek naar kastbeveiliging? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts