dinsdag 26 juni 2018

Lapitec ervaring

Heeft iemand ervaring met een van deze werkbladen? Je zal begrijpen waarom dat is, wanneer we alle eigenschappen van deze werkbladen hebben opgesomd. Daarbij is het vlekvrij en.


Precies toen wij onze keuken uitzochten, werd er een nieuw werkbladmateriaal geïntroduceerd: Lapitec. Wat voor mij heerlijk gemakkelijk is, want ik gebruik de keuken intensief. Ik houd van koken en geef graag een etentje.

Het deelt veel eigenschappen met het Dekton aanrechtblad.


Het blad dat bestaat uit porselein- keramiek is onder een zeer hoge druk samengeperst en is – in tegenstelling tot. Ontdek de unieke eigenschappen van Lapitec. Informeer nu of bezoek de showroom!


Lapitec is het ultieme keukenblad van dit moment. Het productieproces is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt wordt om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Het is krasvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het milieuvriendelijk geproduceerd.


Natuurlijk is iedere verkoper voorstander van z’n eigen merk. We moeten kiezen tussen volgende merken: -Fasa – Silestone – Unistone Iemand ervaring met van de merken? Een ultiem keukenblad dus! Dit werd ons voorgesteld als alternatief voor Dekton en zou in dezelfde prijsklasse zitten.


Aly Hendriksen : Heeft inmiddels iemand ervaring met dit materiaal als werkblad ? Is het inderdaad perfect of…. Maarten van der Wallen : Ik zou het niet meer nemen. Nu voor de derde keer dat er een stukje (schilfer) van de rand afgestoten is bij de spoelbak. Geen keuken zonder aanrechtblad. Zonder aanrechtblad is niet alleen je keuken maar half af, maar kun je ook helemaal niets beginnen.


Want een aanrechtblad gebruik je dagelijks om je boodschappen neer te zetten, groenten te wassen en vaat neer te zetten. Maar geen aanrechtblad is. Tijdens het productieproces worden de platen gebakken op zeer hoge temperaturen waardoor een zo goed als onverwoestbaar materiaal ontstaat.


Keramiek is bovendien zeer kras- en hittebestendig en blinkt uit op vlak van onderhoudsgemak. Natuursteen was het allereerste materiaal waarmee de mens begon te bouwen, en doorheen de eeuwen is het – naast hout – hét belangrijkste bouwmateriaal gebleven. De Egyptische piramiden, de Romeinse aquaducten of de middeleeuwse kathedralen: allemaal opgetrokken uit natuursteen. Door zijn jarenlange ervaring is USP dé partner voor het realiseren van uw projecten in natuursteen, composiet of keramiek. Koop mooie vloertegels, douchebakken,.


Gaande van vloeren, een keukenbla een. Eigenschappen materialen. Gebruik, onderhoud en garantie. Deze Keukenwerkbladenspecial is een uitgave van Dekker Zevenhuizen B. Drukfouten en modelwijzigingen voorbehouden.


Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming gekopieerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts