woensdag 11 juli 2018

Holonite gevelplint

Naast geïsoleerde gevelplinten zijn er ook ongeïsoleerde gevelplinten leverbaar voor de bescherming van de voet van het gebouw. Bij toepassing van buitengevelisolatie vormt de gevelplint de perfecte technische en esthetische afwerking van de voet van het gebouw. De gevelplinten zijn leverbaar in standaard lengtes van één meter en in verschillende standaard. Met plinten voor binnentoepassingen kan de aansluiting van vloer en wand netjes worden afgewerkt.


HOLONITE GEVELPRODUCTEN. Muurafdekker wall-cover.

Raamdorpels en dagstukken.


Buitendorpels en gevelplinten. Specials – Hoekstenen en Sluitstenen. URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig. Het is een duurzame, esthetische en eenvoudig te monteren plint voor de voet van ieder gebouw. Inmiddels is er documentatie beschikbaar die kosteloos kan worden aangevraagd.


Een duurzame, esthetische en eenvoudig te monteren plint voor de voet van het gebouw, zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Deze oplossing is licht,. Vanwege energiebesparende voorschriften wordt buitengevelisolatie met een gepleisterde afwerking steeds vaker.

De geïsoleerde gevelplint is een duurzame, esthetische en eenvoudig te monteren plint voor de voet van het gebouw. Geisoleerde gevelplint.


Holonite geïsoleerde gevelplint. Ook bij de nieuwe kitloze muurafdekker staat montagegemak voorop. Als producent en distributeur van o. Gevelplint , geïsoleerd. Koop of Verkoop plint op Marktplaats.


De compactheid en structuur bieden geen voedingsbodem voor vuil en groene aanslag. Koudebruggen worden dankzij het karakter van het bindmiddel vermeden,. Algemeen technische materiaal gegevens – gla strak ofwel voorzien van textuur – niet breukgevoelig – vorstbestendig – onderhoudsarm – zeer geringe vochtopname – lange levensduur – alkalibestendig – chemicaliën resistent – druksterkte 11MPa – buigtreksterkte 3MPa – uitzettings. OPBOUW OVERSTEK: – laag EPDM dakbedekking, mm mechanisch bevestigd op ondergrond h. Gootconstructixe 38xmm. LOT METSEL- EN STEENWERKEN, inclusief INGEGRAVEN CONSTRUCTIES.


GEVELBEKLEDING MET STEENACHTIGE MATERIALEN. De meeste woningen worden onderaan afgewerkt met gevelplinten. Plaatsen van blauwe hardsteen als gevelplint rondom de woning, deuren of poorten.


Natuursteen raamdorpels, waterslagen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts