woensdag 13 juni 2018

Afvalpers voor thuis

Te koop: nieuw in ongeopende doos! Afvalpers voor het comprimeren van afvalzakken. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Ik verkoop een werkende elektrische afvalpers voor in de keuken, type broan elite 15ssexf. Gebruikt, in goede staat.

Roestvrijstalen voorkant.


Perst huisafval met een kracht van. De Plettum afvalbak is een stijlvolle, mileubewuste afvalemmer met een pletsysteem voor het scheiden van plastic afval. Verminder de afvalberg door. Reductie van Huishoudafval met ruim.


Metalen persplaat met hefboom om het volume van het afval te verminderen in de huisvuilcontainers. Door de hefboom naar beneden te trekken wordt de inhoud door de persplaat samen geperst. Geschikt voor de grote en.

De juiste en gemakkelijke oplossing voor de steeds maar groeiende berg afval is een afvalpers. Een afvalpers reduceert het volume van uw afval met wel tot procent.


Hij is uitermate geschikt om recyclebaar afval samen. Vind afvalpers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dan heb je vast iets aan de kliko afvalpers.


Met deze pers voor containers druk je de vuilnis eenvoudig in elkaar zodat er weer ruimte vrij komt voor nieuw afval. Daarnaast bespaart het je vieze handen. De kliko pers wordt vastgeklemd aan de rand van de container.


Vervolgens trek je de hendel naar beneden om de vuilnis. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Met de afvalpersen van Velthof Milieutechniek perst u uw afval – plastic, papier, karton of ander verpakkingsmateriaal –als balen of direct in de container.


Welk materiaal u ook wilt verwerken,. Waste Solutions – uw partner in afvalreductie. Afval verkleinen met Mil-tek afvalpersen en balenpersen levert uw onderneming het volgende op. Goedkoop kleine compactor , Koop de Beste Kwaliteit huisvuilopbouw direct van Chinese compactor machine Leveranciers.


Stijlvolle producten die je helpen om thuis en onderweg je afval te scheiden, hergebruiken en verminderen. Van prullenbak met-meer-vakken tot oesterzwam. Wie zijn plastic verpakkingsafval scheidt weet dat het een enorm volumineuze afvalstroom is. Dus aan een kleine bak of klein vak heb je meestal niet genoeg.


Hieronder vind je prullenbakken die speciaal zijn ontwikkeld om plastic afval in te scheiden. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een gewone, grote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts