donderdag 7 juni 2018

Plinthouder clip

Plinthouder tbv stelpoot. Met de plinthouder kunt u de plint aan de stelpoot te bevestigen. Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 30. Materiaal: kunststof wit. Met deze plint houder kan u de plint vastzetten aan de keuken poten.


Montage: om op de plint te schroeven en vervolgens om de poot te klemmen.

Op voorraad bij de Meubelbeslagshop. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Te clipsen in de meubelvoet. Clip in de gleuf inschuiven.


Met schroevendraaier de clip naar beneden drukken. Door het kippen van de veer kan een andere instelling bekomen worden. Om plint demontabel te kunnen monteren, diameter 35mm kunststof.


Kortingsschema: = € 0. Wil je kabels of andere dingen bevestigen?

Maak dan gebruik van clips. Bij Praxis vind je clips voor de bevestiging van diverse materialen of items.


Uw partner voor handel en industrie. Bekijk de voorraad in een winkel. Levertijd: 5-werkdagen. Verzendkosten: vanaf € 400. Download afbeelding 3X 300. Uw keukenplint blijft demontabel.


Let op de afbeelding kan een soortgelijk artikel. Met deze clipjes kunt je plinten eenvoudig vastklikken aan de keukenpoten. Stuks plinthouder clip 50- per stuk. Zo blijven plinten netjes en strak zitten.


Keukenpoten – Probeslag. Als je je eigen keuken bouwt zijn onze te verstellen keukenpoten onmisbaar. Ook vind je in ons assortiment keukenpoten speciale plinthouder clips. Kronospan Clips plint stuks – MakroShop. Productprijs (incl. btw).


Professioneel meubelbeslag.

Artikel tot ( van de artikelen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts