donderdag 12 juli 2018

Hoogte plinten jaren 30

Heeft u een kleine woonkamer? Kies dan voor een lagere plint. Hoge plinten maken de ruimte namelijk alleen maar compacter. Ook de stijl van het interieur is belangrijk bij het kiezen van de juiste hoogte. Naast het model van de plint , is ook de hoogte bepalend voor de sfeer die de plinten uitstralen.


De afgelopen jaren is een trend ontstaan van hoge plinten.

Klassieke plinten zijn hip. Deze plinten staan prachtig in huizen in jaren – -stijl, met hoge plafonds en paneeldeuren. De gevonden plinten zijn door ons nauwkeurig bestudeerd en met hoogwaardige moderne materialen opnieuw vervaardigd. Maar u kunt ook kiezen voor een in het oog springende plint van 2mm hoogte ! De hang naar de romantiek van vroeger blijkt nog steeds uit de onverminderde populariteit van een authentieke jaren woning.


Dat de jaren tijdloos zijn, blijkt wel uit de onderstaande karakteristieke kenmerken van een jaren dertig huis. Dit zodat er een overgang tussen vloer en wand wordt gevormd. Deze zogenoemde lijsten hebben als primair doel bescherming – voornamelijk tegen beschadigingen in de wand.


Hangt helemaal af van de stijl van het huis.

Daarnaast ziet het er netjes uit en zorgt het. Ook hier is de laatste jaren heel creatief omgesprongen met deze muurbescherming.


De plint is een bescherming van de muur bij het poetsen en geen verlenging van de vloer. De evolutie naar lagere plinten is dus vrij logisch, want iedereen. Deze pin is ontdekt door Suzanne Peeters.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze plinten zijn van massief hardhout, grenen of vuren, wat een duurzame en authentieke uitstraling geeft. Wij gebruiken dus geen MDF. De hoge plinten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, van een. Zoals een plint langs de vloer een afwerking is, is een architraaf dat rond een houten kozijn.


Profielaanbod levert archiraven in elke. De hoogte van de neuten wordt bepaald door de hoogte van de plint. De dikte van de neut is ± 5mm dikker dan. U kunt kiezen uit producten met een bescheiden hoogte vanaf mm. De plinten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen.


De ontwerpen zijn zorgvuldig overgenomen en. Bestel uw massief houten plinten , sierplinten , muur en vloerplinten online bij Wijdeco. Modellen houten vloerplinten jaren op maat gemaakt. Onze grenen plinten zijn vervaardigd van massief grenen hout.


Kwalitatief zijn onze plinten zeer hoogwaardig. Met gebruik van grenen plinten geeft u uw woning een authentieke uitstraling. Bij ons vindt u diverse modellen grenen plinten. Geef de plinten (ongeveer) dezelfde kleur als de vloer.


Als je de twee plinten in een gang ongeveer dezelfde kleur geeft als de vloer, dan lijkt de gang, twee keer de hoogte van de plint breder. Als iemand door een gang loopt dat kijk je niet geconcentreerd naar de vloer en zeker niet naar de. Waarom het jaren -dertighuis zo geliefd is. De huizenmarkt is opgeleefd en opnieuw zijn jaren -dertighuizen razend gewild – en dus flink duur. Architect Jurgen van der Ploeg schrok toen hij vier jaar geleden de uitslag van zijn eigen Smaaktest.


Bijpassende architraaf : model (apart te bestellen). Plintneut model Royalplint. Doorgaans voldoende op voorraad. Sfeerplint architraaf model klassiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts