dinsdag 4 juni 2019

Plantenbak met waterreservoir zelf maken

Zelf irrigerende potten of potten met waterreservoir voor kamerplanten hebben een enorm voordeel: je hoeft je niet af te vragen wanneer je moet begieten, dit doe je simpelweg telkens je ziet dat de waterpeilmeter op minimum staat. Onderin de pot is een waterreserve en vanuit die reserve komt water door. De nieuwe uitvinding houdt met speciale sensoren data bij over onder meer de voedingsstoffen, vochtigheid en temperatuur van de plant.


Op basis daarvan weet de pot precies wanneer er wel of geen water moet worden bijgevoegd. De Parrot Pot is een verbeterde versie van de vorig jaar ontwikkelde. Zelf groenten en kruiden telen kan al op een heel klein plekje en u hoeft er niet eens rugpijn aan over te houden.

In de tuincentra vindt u tegenwoordig namelijk niet alleen een ruime keuze potten, m²-tuinen en houten plantbakken op voet of op wielen.


Een tillandsia of airplant is misschien wel een van de makkelijkste kamerplanten. Zoals de naam zelf doet vermoeden heeft een airplant niet veel meer nodig dan de lucht. Je moet ze dus ook niet inplanten in potgrond. Omdat planten water geven met dit zelf te maken reservoir nog nooit zo makkelijk is geweest.


Met de speciale plantenbakken van Huyskweker Souman bent u verzekerd van een uitbundige bloei. Maak je tuin mooi met bloembakken buiten ontwerp je eigen tuin Kijk hier. Het watergeefsysteem reguleert zelf de hoeveelheid water naar de plant toe, op deze manier krijgt de plant nooit teveel of te weinig water. Kijk om de paar weken naar de watermeter en u kunt eenvoudig zien wanneer het waterreservoir bijgevuld moet worden.

Een plant verzorgen is nog nooit zo makkelijk geweest!


Maar waar ik minder blij van wordt is elke dag mijn plantenbakken water geven in de zomer. Om het nog makkelijker te maken heeft de fabrikant vaak ook zelf al een startpakket samengesteld met een verzameling van onderdelen die je sowieso nodig gaat hebben. Planten water geven na een lange periode van afwezigheid.


Met deze manier kun je volledig uitgedroogde aarde weer langzaam bevochtigen. Er is een bak ontwikkeld die het verzorgen van de bloemen voor iedereen eenvoudig maakt. De bak denkt namelijk met uw plant mee.


Dankzij het verborgen waterreservoir in de bodem, voorziet de bak uw plant altijd van. Deze plantenbak staat op een onderstel met wielen waardoor deze altijd vlot te verplaatsen is zowel binnenshuis als op het terras. Dankzij het liter grote waterreservoir kunnen de planten afhankelijk van het jaargetijde gemakkelijk tot dagen zonder extra watergift. Schrijf nu zelf de eerste review. Mobiele bloembak met klimrek en.


De kweekbak heeft een inhoud van maar liefst liter en daaronder zit nog een waterreservoir van liter zoda. Plantenpotten: minder vaak water geven en een betere plantengroei door het uitgekiende potgrondbewateringssysteem. Ontdek ons veelzijdig aanbod made in Germany.


Door gebruik te maken van onze bloembakken met een waterreservoir bespaart u zich zelf veel werk en onderhoud. U kunt zonder problemen op vakantie de thuis blijvers hebben op deze wijze veel minder water geef werk. Als u na een wel verdiende vakantie terug komt staat uw terras in een overweldigende bloemen. Ook als je minder buitenruimte hebt vind je bij Praxis alles om het gezellig te maken.


Kies voor grote bloempotten als echte eyecatchers. Heb je een kleine tuin of een balkon? Ga dan voor een kleine variant of plant jouw favoriete planten en kruiden in een handige planten- en kruidenzak. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder surft accepteer je onze cookies.


Sluiten Meer informatie. In plaats van een waterpistool te kopen, kan je er zelf een maken met een petfles. Je kan met een petfles ook een waterreservoir maken , zodat je planten automatisch water krijgen.


Een eenvoudige en erg doeltreffende oplossing kan je zelf maken met een petfles en enkele stokjes. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts