maandag 3 juni 2019

Gietmarmer eigenschappen

Daarnaast is dit materiaal goed bestand tegen zeep, zuren en chemische middelen. Keramische wastafels zijn de enige wastafels die bestand zijn tegen kleurmiddel (zoals haarkleurmiddel) zonder dat er vlekken achterblijven. Lees meer in ons blog over materialen van de wastafel. Kalksteenproducten fungeren als een vulstof om de eigenschappen te verbeteren en bieden vele andere voordelen.


Ook wordt kalksteen gebruikt als vulstof in hars voor het sproeilamineren (badkuip en douche) en voor gietharsproducten, zoals gietmarmer. Vulstoffen op basis van. Functionele vulstoffen in.


Eventuele krassen of doffe plekken kunt u weer laten glanzen door de plekken zorgvuldig met een auto poetsmiddel te. Bekijk hier de meest gestelde vragen over de badkamermeubelen, wastafels en spiegels. Staat uw vraag er niet bij?


Neem contact op met een dealer of met Thebalux. Natuursteen was het allereerste materiaal waarmee de mens begon te bouwen, en doorheen de eeuwen is het – naast hout – hét belangrijkste bouwmateriaal gebleven. De Egyptische piramiden, de Romeinse aquaducten of de middeleeuwse kathedralen: allemaal opgetrokken uit natuursteen.


Sommige Sphinx producten zijn standaard voorzien van Sphinx SaniClean: de nieuwe toplaag met unieke vuilafstotende en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Dankzij een speciale productiemethode wordt een beschermende, vuilafstotende laag aangebracht op het keramiek, waardoor vuil en kalk zich niet meer. HÜPPE gebruikt voor alle producten uitsluitend hoogwaardige materialen, die qua kwaliteit, vorm en functie perfect op elkaar zijn afgestemd. Door de uitstekende verwerking in de modernste productieprocessen wordt ieder product van HÜPPE een favoriet.


Moderne features en vooral functionaliteit en levensduur zijn. Zorg dat de wastafel niet in contact komt met ammoniak, zuren, sterke reinigingsmid- delen, haarverf of chloor. Wastafels van gietmarmer bestaan voorna- melijk uit verpulverde mineralen met bind- middel. Door deze brosheid zal het materiaal snel bezwijken wanneer er scheuren in ontstaan. Voordelen van een keramische wastafel: Een keramische wastafel beschikt over een aantal bijzonder goede eigenschappen : ➢ Hardheid.


Op al onze producten vervaardigd uit gietmarmer geven we jaar garantie op productiefouten. De garantie start vanaf de inkoopdatum en geldt alleen bij normaal. Door de ronde vorm van de waskom is deze gemakkelijk en snel.


Schrijf uw eigen review. De wastafel is gemaakt van mineraal gietmarmer en kan door de ovale vorm eenvoudig worden schoongemaakt. Je kunt kiezen uit de kleuren. Wil je liever een model in een andere tint?


Belangrijkste kenmerken. De set bestaat daarnaast uit een design fonteinkraan, chroomkleurige design sifon en een simplexplug. De fontein heeft een moderne. Bruynzeel Muza wastafel ovaal gietmarmer wit cm.


Heeft u een kleinere badkamer? Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


De douchebakken zijn vervaardigd van duurzaam gietmarmer dat direct warm aanvoelt. De geluiddempende eigenschappen verminderen douchegeluiden die in de nacht en vroege ochtend hinderlijk kunnen zijn. Solid Surface wastafels zijn makkelijk in onderhoud door het homogene eigenschap van solid surface materiaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment solid surface wastafels, zowel solid surface waskommen als maatwerk solid surface wastafels.


Deze wastafels hebben een zeer eenvoudig te reinigen oppervlak, dat warm aanvoelt. Een design in gietmarmer maakt wastafels mogelijk met opvallende en lange lijnen. Gegoten marmer heeft in tegenstelling tot gewoon marmer geen spanningen in het materiaal en behoudt om die reden altijd zijn vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts