woensdag 24 januari 2018

Mortel kleurstof

Bouwbestel heeft in het uitgebreide online assortiment bouwmaterialen ook cementkleurstoffen. Kleurecht en onuitspoelbaar. Nooit meer saaie en grijze beton, maar duurzaam gekleurd cement in verschillende kleuren. Afhankelijk van de eigen wensen wordt de kleurstof gemengd met pleister- en voegmortel, beton- dakvorst-, vloer- en egalisatiemortel.


Geef kleur aan uw project met de kleurstof voor mortels en beton weber.

Deze rode PTB- kleurstof is een toevoegsel voor mortel en beton. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Productinformatie en verwerkingsinformatie.


Toeslagmiddel voor alle mortel op basis van cement, gips en kalk. Het product is alkaliresistent en zorgt voor en duurzame inkleuring. Zelf een muur metselen en voegen? Betonmortel, schuimbeton en snel beton: GAMMA heeft alles.


Bestel nu mortel of cement online.

Remix Droge Mortel BV ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige droge mortels voor vrijwel iedere bouwklus. Remix is de producent en licentiehouder van Sakrete voor Nederland en aandeelhouder van Sakrete Europa. Sakrete is internationaal A-merk op het gebied van kant en klare droge mortel met wereldwijd. Verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart.


Categorie: Mortels overig. Toepassingsgebied: Mortel , beton, cementgebonden pleisterwerk. Materiaal: minerale oxiden. Weber kleurstof rood emmer kg. Je vindt dit artikel in.


In deze klustip lees je wat de juiste mengverhouding en wat het geschikte aggregaat of toevoegmiddel is voor de meest voorkomende toepassingen van beton en mortel. Dit werd bereikt door wisselende gehaltes aan kleurstof te doseren voor de achtereenvolgende ladingen stortklaar beton. INVLOEDSFACTOREN VOOR GEKLEURD BETON. Uitvinder van den waterram, (bélier hydraulique), J. Gewaagt van het nut van het keukenzout op den plantengroei, IH.


Mededeeling over kalk en mortel , II. Aanwending van den mortel -(cement), H.

Compleet set, mortel , kleurstof , gereedschappen en verwerkingsvoorschrift. Een compleet reparatieset incl gereedschappen. Uitstekend hechtende mortel voor.


Zeer goed te mengen met mortel , beton en cementgebonden pleisterwerk. SIKA – kleurstof mortel : poeder gekleurd pigmentatie mortieren, kalk en gips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts