maandag 22 januari 2018

Steenschotten hardhout

Vind steenschotten hardhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ook hebben wij evt nog grenen schotten. Ook van deze adverteerder.


Gebruikte steenschotten van hardhout of grenen hout zijn erg in de laatste tijd.

De steenschotten hebben een stoer uiterlijk door de stalen rand. Door het gebruik in steenfabrieken heeft het houten oppervlakte van de steenschotten een mooie doorleefd uiterlijk. Maak van steenschotten een tuintafel, terras vloer, damwand of. Met deze houten platen of steenschotten kunt u tal van realisaties bouwen: stallen, terrassen, scheidingsmuren in tuinen, grondkeringen.


Af te halen in gans België. Afmetingen: x 1cm. Deze gebruikte steenschotten zijn gemaakt van gelamineerd hardhout. Even opgelet, deze steenschotten.

Op zoek naar steenschotten ? Top kwaliteit, laagste prijs.


Steenschot azobe x 1x cm. HO-Berg heeft weer een mooie partij echte hardhouten steenschotten in voorraad staan. De planken zijn onderling verbonden met draadeinden en aan de zijkant zijn de schotten voorzien van een stalen ran hierdoor. Van Hameren houthandel in Ter Aar bied aan: Op voorraad prachtige douglas steenschotten 5x110x1cm.


En op de kopse kanten gegalvaniseerde randen prachtig om tafels van de maken of vlonders. De schotten zijn gemaakt van planken aan elkaar met draadeinden. Prijs per stuk 3euro incl btw. Stenen die net gebakken uit de oven komen worden op de schotten gelegd om te drogen. Door de warmte van de stenen krijgen de schotten een verweerde look.


Partij gebruikte azobe hardhouten steenschot A-keus Deze schotten zijn perfect te gebruiken voor tafelbladen, industriele vloeren, schuttingen, vlonders, afrastering, etc etc. Banken, stoelen en krukken. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor steenschotten aanbied. Houthandel Woerden levert het mooiste tuinhout tegen de scherpste prijzen van Nederland!


Ons assortiment omvat onder anderen steenschotten , steigerplanken , hardhouten planken en palen, rabatdelen, schaaldelen, boomstamplanken, schuttingplanken, vlonderplanken, tafelbladen, tafelonderstellen, schroeven, en nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts