dinsdag 17 april 2018

Keukenplint klemmen

Universele plintklem geschikt vanaf 12mm plintdikte (per stuk). Plinthouder voor de stelpoten onder de keuken. Met deze clipjes kunt je plinten eenvoudig vastklikken aan de keukenpoten. Zo blijven plinten netjes en strak zitten.


Geschikt voor pootdikte van 30mm tot 40mm. Product: plinthouder met klem.

Om langer van uw nieuwe keuken te genieten, vindt u hieronder enkele tips voor het onderhoud en de. De klem zet zich vast op de stelpoot.


Uw keukenplint blijft eenvoudig te demonteren. Het adres voor keukenbouw, keukenrenovatie en interieurbouw, voor zowel de professional als de zelfbouwer. Wilt u meubels of uw keuken zelf maken, dan bent u bij. Normaal gesproken met klemmen die in de plint geslagen worden.


Maar dat is voor ronde poten. Voor vierkante poten bestaan die klemmen misschien ook wel: even informeren bij een keukenhandel. Er zijn ook klemmen die je tussen plint en onderkant keukenkastje zet: die drukken de plint recht naar.

IKEA biedt voordelige keukenkasten, poten, plinten en meer keukenonderdelen. Bestel de basiselementen voor je keuken direct online of kom naar IKEA.


Afwerking, -, Verpakking. En van die klemmen waar je gereedschap in klemt, om boven de werkbank aan de muur te schroeven ? De plint zit met klemmen om de zwarte poten bij Ikea, soms zit er een klemmetje bovenaan bij andere merken. Het hoekprofieltje kan twee kanten los. De keukenplinten van Superkeukens zijn gemaakt van kunststof of RVS-look.


Bekijk het assortiment op onze website en kom langs bij een vestiging in uw buurt! Klemmen nu bij HORNBACH kopen! Een ruim assortiment Plintaccessoires en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Met deze plint houder kan u de plint vastzetten aan de keuken poten. Plintclip voor keuken stelpoten Toepassing: voor bevestiging van plint aan stelpoten. Materiaal: kunststof wit. Montage: om op de plint te schroeven en vervolgens om de poot te klemmen.


RAUBASE keukenplinten RAUBASE plint met eindkappen RAUBASE plint met metalen klem RAUBASE plint in gebruik. Keukenplinten : de basis voor moderne keukenontwerpen. Door de aandrukkracht van de bevestigingsklem van staal is altijd een optimale druk op de afdichtlip van de plint gegarandeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts