dinsdag 10 april 2018

Opliggende greeplijst

Deze greeplijsten worden toegepast wanneer men een greeploze keuken of kast wil maken zonder gebruik te maken van bijvoorbeeld druksluitingen (Tip-on). Er zijn twee soorten profielen: L-profiel: deze wordt vaak onder het blad gemonteerd zodat deuren ,vaatwasser en lade geopend kan worden zonder gebruik te. Een paar van de mogelijke uitvoeringen die we in ons aanbod hebben, zijn fronten met een metalen ingefreesde greeplijst , semi greeploze fronten waarbij de greeplijst ingefreesd zit in het front, opliggende. Door de maxiline hoge kasten heeft u extra bergruimte in uit keuken.


Kom langs in onze showroom in Leeuwarden en ontwerp samen met ons uw keuken.

Bij ons vind u de meeste. Het horizontaal C-profiel wordt toegepast tussen twee fronten of lades.


De fronten steken boven het profiel uit waardoor je makkelijk met je vingertoppen de deuren of lades kan openen. Rolluiken om de rolluikmat te openen en te sluiten – in de Häfele Nederland Shop. Opliggend in Opliggend in achterwand ! Aluminium rolluik: Greeplijst t. Ladegeleiders, tafelpoten, meubelgrepen, scharnieren, glasdeurscharnieren, schuifdeurrails en kastverbinders.


Wij leveren het allemaal.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Een strakke mat witte keuken met opliggende greeplijst. Een speels geheel met de bovenkasten in ocean matallic.


Afzuigkap met airlogic, vaatwasser AAA. HPL werkblad in eiken rook zilver. Koop de Thebalux Beat 2. Snelle levering, goede service! De laadbrug is geschikt voor het overbruggen van tussenruimtes of hoogteverschillen bij het laden en lossen van transportvoertuigen De brug is geschikt voor het verladen van goederen met onder andere heftrucks, palletwagens, rolcontainers Met de beweegbare, wigvormige uiteinden (lippen) past deze brug zich ideaal. Extra informatie: Demomodel.


Uitvoering (bij)keuken : Lima Kleur : IJswit hoogglans met opliggende r. Keuken is uitgevoerd met: Atag. Vergelijk kasten in alle stijlen o. Kledingkasten, boekenkasten, nachtkastjes, vitrinekasten e. De Deluxe collectie van Assenti is door haar ruime laden met opliggende greep en afsluitbare wastafel ideaal voor het drukke gezinsleven. Het stilistisch afgeschuinde kunstmarmer wastafelblad geeft u steeds terugkerend gebruiksgemak en in combinatie met de bijpassende kasten met de greeplijst in corpuskleur heeft. Alle scharnieren te zien in onze uitgebreide showroom of online te bestellen.

Producten worden bij u thuis geleverd!


Vind thebalux op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het geruisloze ladesysteem is. Met gewicht- achterwand achterwand stabilisator. Succes verder met het project Pim, was gezellig!


Zeker en bedankt voor de votex, stoelgeleiderkapjes, deurpinnen, handgreep, greeplijst achterklep in kleur etc etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts