maandag 5 november 2018

Dweilprofiel 16mm

Het plintprofiel verhinderr afdoende het doordringen van vocht in de voorkant van de plinten. Plintprofiel met afdichtingslip. De afdichtingslip, van zacht PVC, sluit optimaal aan op de vloer.


Materiaal: kunststof (hard en zacht gecombineerd) Kleur: tranparant. Geschikt voor 16mm plaatdikte. Lengte meter (deze wordt dus in lengte van meter geleverd). Dit profiel is bestemd om uw keukenplint makkelijk op de vloer te zetten.


Deze dweilprofiel is vervaardigd uit kunststof en is transparant. Voor de bevestiging van het profiel heb je geen spijkers en schroeven nodig, je kunt het artikel eenvoudig vastzetten met (kleurloze) lijm of kit. Deze plint past op een plaat van 18mm dik, is geheel transparant en heeft een U-vorm.


Het kunststof profiel is vochtbestendig. Geheel transparant profiel in een U profiel met aan 1. Groothandel voor dealer en particulier in sierlijsten, rozetten en Doe Het Zelf artikelen. Transparant plintprofiel 16mm voor onder uw keukenplint (ook verkrijgbaar in 18- 19mm).


Dweilprofielen – Winkel – Cheneco Bouw. Erg mooie en zeer complete bovenbouw pakketten die u gemakkelijk. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


O601- 0Bovenkast met plank Stk. Aangepaste oem plastic pvc extrusie profiel kunststof profielen. Sneeuwketting premium roestvrij staal, 16mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts