vrijdag 16 november 2018

Keuken plint profiel wit

Vergeet tijdens het wegwerken van kieren en naden je keuken niet. Dit keukenplintprofiel kunststof transparant 13x24mm 260cm zorgt ervoor dat de onderzijde van je keukenplint goed afgewerkt wordt, zodat dat deze in het oog springt. De plint is gemaakt van polyvinylchloride – beter bekend als pvc – en daarom slijtvast,. Wit plintafdichtingsprofiel 18mm 1)LENGTE METER (per stuk).


Wit afdichtingsprofiel 18mm voor afwerking tussen plint en vloer 1)LENGTE METER. Varianten keukenplinten.

De mogelijkheden met keukenplinten zijn eindeloos. Zo zijn onze keukenplinten beschikbaar in verschillende afmetingen (zowel lengte, breedte als hoogte). Een belangrijk aspect van de keukenplint is het profiel.


Bij Superkeukens kunt u kiezen uit allerlei soorten plintprofielen. Voor de goede juiste afwerking aan de onderzijde van je keukenplint zonder dat deze in het oog springt. Voorkomt dat water en stof onder je keuken terecht komt. Het kunststof profiel is vochtbestendig.


Transparant plintstrip voor aan de onderzijde van de keukenplint.

Sokkel PVC 18mm wit 260cm. Plintprofiel keuken 13xmm 260cm transparant. Parky dilatatiestrippen te koop in kleuren, kersen donker, mahonie, eiken wit , beuken licht en beuken gestoomd.


Deze dweilprofiel is vervaardigd uit kunststof en is transparant. Ontdek een ruim assortiment kastframes, poten en plinten tegen lage prijzen. Creëer een keuken op maat van jouw verlangens, met deze veelzijdige bouwblokken. Heering biedt een breed assortiment technisch profielen : U- profielen , T- profielen , Z- profielen , stoelprofielen, kokerprofielen, eind- en omrandsprofielen.


Sfeerplinten MDF plinten , aluminium en RVS plinten , keukenplinten, architraven, neuten van Royalplint, kroonlijsten. Scherpe prijzen en eigen bezorgdienst. Groothandel voor dealers en particulieren. Profiel om kieren, naden, overgangen mee af te dekken.


Gemakkelijk te bevestigen met de zelfklevende tape aan de achterzijde van de afwerkingsprofiel. Vanwege de kunststof lip aan de onderzijde van het profiel is deze te gebruiken als keukenplint maar bijvoorbeeld ook als plint. Schuifrailprofielen boven.


Afwerkingsprofiel zelfklevends.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts