maandag 25 februari 2019

Drievlaksvulling uitleg

Wat is hier het verschil van? Ik zat toevallig net te kijken hoeveel alles vergoed werd en toen zag ik opeens dat er drievlaksvulling is? Tandarts stuurt verkeerde rekening. Ad E114) Vier- of vijfvlaksvulling.


Een definitieve vulling, inclusief onderlagen en plaktechnieken. Ad E131) Opbouw van plastisch materiaal bij extreme gebitsslijtage per element.

Het herstellen van vorm en functie, met behulp van.


Ten eerste hebben we een rekening ontvangen voor een controleafspraak : 50. De rekening heeft het over zowel een één-, twee als drievlaksvulling. Gezien deze (klik) uitleg over verschillende soorten vulling en de omschrijving van TS lijkt de rekening mij niet te kloppen.


Bekijk wat u vergoed krijgt voor vullingen. Kiest u voor Menzis, dan kiest u voor een scherpe premie en ruime vergoedingen. Dat om die reden de oorspronkelijke kosten niet boven de 2zouden komen maar door de tegenvaller wel, maar dan zou in het werk toch even korte uitleg geweest moeten zijn. Nu waren wij er niet bij.

Praktijk hoort wellicht bij de twee die Vgz uitleg weigerden over hun declaratiegedrag.


VDrievlaksvulling , aantal (489) VEtsen in combinatie met etsbare onderlaag tbv composietvulling, aantal (260). Als tandarts verafschuw ik dit soort cowboys in onze sector, die mogen wat mij betreft een. Afhankelijk van de situatie neemt een standaard prestatie als een drievlaksvulling tot acht verschillende verrichtingen in beslag.


In de tekstblokken voorafgaand leest u de begeleidende tekst van de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en nadere uitleg overgenomen uit de Menukaart Mondzorg. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Composiet inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Composiet en verwijzingen daarnaartoe.


Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze. De drie vullingen kosten bij elkaar 3x €omdat hij mij matst, het zou méér hebben moeten kosten maar voor de drievlaksvulling pakt hij de prijs van een. Bij VGZ krijgt u een ruime vergoeding voor de tandarts, controle en mondhygiëniste. Bijvoorbeeld vanuit onze tandartsverzekeringen.


Wilt u weten wat u vergoed krijgt voor tand- en mondzorg bij VGZ? Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent. Dat geldt natuurlijk voor alle tandheelkundige behandelingen (u weet wat er gaat gebeuren) en ook voor de financiële gevolgen daarvan.


Wij maken zaken graag inzichtelijk. Toelichting van Nederlandse Zorgautoriteit.

Bedoeld voor de eerste zitting, waarin uitleg wordt gegeven over toepassing de van lachgassedatie. Alleen eenmalig in rekening te brengen bij de eerste zitting.


Toediening roesje (lachgassedatie). Wat kost een periodieke controle, cosmetische tandartsbehandeling of behandeling bij de mondhygiëniste? Eén van mijn voortanden is een paar jaar geleden afgestorven. Ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad. De tand is gewoon intact en kan blijven.


Voorheen was Dhr Kwok wat timide en niet heel duidelijk in zijn uitleg. Bij mijn laatste bezoek vorige week was daarvan niets meer over. Hij beheerst het Nederlands nu perfect en heeft zeer snel en vakkundig een composiet drievlaksvulling geplaatst.


De samenwerking met de assistente daarbij was uitstekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts