woensdag 6 februari 2019

Zijkant aanrechtblad afwerken

Voor een aanbouw in mijn keuken heb ik een extra werkblad geplaatst. Om de zijkant netjes af te werken heb ik de bekende te verlijmen strips gekocht. Werkblad zagen, hoe goed waterdicht maken? Om de meubelpanelen ook aan de zijkanten mooi af te werken, ofwel de kopse kant, heeft u kantenband nodig. Dit wordt ook wel strijkband genoemd.


GAMMA heeft dit kantenband in verschillende soorten en maten en in heel veel verschillende kleuren. Kies het strijkband dat past bij de kleur en structuur van het. En wees niet bang er is altijd wel een fineer strip in u dessin.


Degelijk en duurzaam indien van goede kwaliteit en goede afwerking. Aan de zijkant vaak afgewerkt met gekleurde volkunststofrand: goede bescherming, mooie afwerking. Twee mogelijkheden: laminaatblad (dikkere laag en hardere ondergrond) is te verkiezen boven melaminewerkblad. Controleer of verbindingen aan. Akkoord Cookie instellingen aanpassen.


Doorgaan betekent akkoord. Breng houtlijm aan op de zijkant van deel en schuif dit tegen deel aan. Draai de koppelbouten van onderen af met een steeksleutel aan en trek beide delen strak tegen elkaar aan. Is het werkblad voorzien van een (afgeronde) waterkering? De randen van uw keukenblad kunnen op vele verschillende manier afgewerkt worden.


Deze randafwerking bepaalt mee de stijl en type van uw keuken. Populairst vanwege relatief lage prijs en onderhoudsvriendelijkheid. Aan zijkant vaak afgewerkt met gekleurde volkunststofrand voor een betere bescherming. Er zijn ook laminaat- en melamine-werkbladen, die beter bestand zijn tegen vocht.


Hallo Allemaal, Heb vanavond bij Praxis een keukenblad gehaal prima. Er zaten stukjes fineer bij voor de zijkanten , ook prima. Jeroentje En daarna even met een fijne vijl mooi afwerken zodat je geen scherpe hoekjes hebt. Het wordt steeds vaker toegepast en kan in combinatie met een betonnen aanrechtblad een mooi geheel vormen.


Om het aan te brengen heeft u echter wel de hulp van een vakman nodig. Voor een prijs van €300- €5per mkunt u bij menige vakman uw oppervlakte laten afwerken met beton cire. Voorbeelden corian werkblad in de keuken.

Corian werd in eerste instantie vooral gebruikt als keuken werkblad maar is nu ook steeds vaker terug te vinden als afwerking van de keukenkasten en de zijkanten van het keukeneiland.


Zo oogt het keukenblok als één modern geheel. Je kan deze werkbladen zelf op de gewenste lengte zagen, schuren en afwerken. Neem meteen één of twee blikken BEHANDLA houtolie mee. Zo kan je je houten werkblad goed beschermen, waardoor ze langer meegaan.


Als je iets zoekt dat echt helemaal op jouw keuken is afgestem kies dan voor onze PERSONLIG. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met diverse soorten randafwerking , ieder geschikt voor een andere stijl keuken. Zo is een dun werkblad van 2. In dat geval had de leverancier het bkad ook te lang moeten laten leveren zodat er altijd nog een stuk van een zijkant afgehaals had kunnen worden. Voor spoelbak en kookplaat moet je met een decoupeerzaag gaten zagen in het werkblad.


Neem de maten over van de verpakkingen van de apparatuur en verdeel het gat goed in de diepte. Anticato: of appelsienenhuid. Dit heeft een ruwer oppervlak. In het begin heeft deze afwerking wel een behandeling nodig, die best door een professionele installateur geplaatst wordt.


Het meest onderhoudsvriendelijk van deze afwerkingen is de gepolierde versie. De zijkant van het werkblad kan recht,. Een betonnen aanrechtblad maken?


Na het lezen van dit artikel kan je zelf je eigen betonnen aanrechtblad maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts