maandag 11 maart 2019

Duitse jagdterrier te koop

De German Jagd Terrier (ookwel Duitse Jagd Terrier ) is een kleine, duurzame hon waarmee men vroeg begint te werken, donker, niet fel maar eerder vaag gekleur met grove vacht die niet getrimd hoeft te worden, niet veeleisend in gebruik en onderhou handige maat voor het vervoer en om tijdens het trekken mee te. Deutscher Jagdterrier -Club e. Neben Inseraten viele Informationen rund um alle Landesgruppen des DJT-Club e. Ik heb honden en teef voor verkoop. De vader en de moeder zijn goed geteeld invoer uit top stamcellen bloedlijnen in Europa. The German Hunting Terrier, or German Jagdterrier , is a popular breed due to its hunting skills and loyalty to its master.

Its name derives from the Latin word for earth, namely terra, as the ancestors of terriers hunted wild animals living underground.


Known to Germans as Jagdterrier , this breed of dog is very new,. Andere naaDeutcher Jagdterrier Oorsprong: Duitsland Gehouden als: Jacht. Ten opzichte van andere honden, met name die van hetzelfde geslacht, kan een Duitse Jachtterrier heetgebakerd zijn. Komt er visite dan reageert deze. Lichaarechte rug, krachtig maar niet al te kort.


Gespierde lendenpartij, lange croupe. Voor duitse jagdterrier shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. GERMAN HUNTING TERRIER – KENNEL SHONSKI – DEUTSCHER JAGDTERRIER – Duration: 4.

De pups zijn weken oud. Binnen dagen weten ze dat ze eten krijgen als ik fluit.


Jack Rusel terrier vs Jagdterrier – Highlights – Duration: 3:56. Je hebt ze tussen de 33cm en 40cm schofthoogte. Hangt af voor welk werk. De kleinste worden gekozen om op vos te jagen en de grootste worden ingezet om op everzwijnen te jagen.


Ze zijn er in het ruw en gladhaar en eisen heel weinig verzorging. Het fijne aan dit ras is dat niet iedereen ze kan kopen. Het is altijd de bedoeling geweest dit ras uitsluitend als werkhond (jacht) te gebruiken, zodat het niet in het bezit komt van niet-jagers.


De Duitse jachtterrier wordt in zijn oorsprongslan maar ook in heel Europa, Rusland en tegenwoordig eveneens. Welkom op deze website over De duitse Staande korthaar Er zijn verschillende theorieën over de herkomt van de Duitse Staande Korthaar. Een theorie is dat de Duitse Brakachtige hond de stamvader van dit ras zou zijn. Dit ras is alleen maar als huishond te houden als hij zeer goed is afgericht, anders is hij bijna niet te handhaven. Hij heeft zeer veel beweging nodig in het open veld.


Het is een zeer druk en beweeglijk ras, wat uitsluitend is gefokt op zijn perfecte jachteigenschappen en zijn scherpte. Op jachtgebied zijn zij allround en. Ontbrekend: jagdterrier Duitse jachtterriër – Keukenarchitectuur tyvalve. Gefokt met behulp van de Foxterrier en de Welsh Terrier.

De honden hebben allemaal kwaliteiten die de fokkers wilden zien: jachtdrive,.


Zo is een all-round jachthond. Alle informatie over de Duitse jachtterriër. Ontdek alles over het uiterlijk, de aar.


Hunt Terriers hebben een neiging om wantrouwend tegenover vreemden te zijn en zijn goede waakhonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts