dinsdag 19 maart 2019

Graniet zagen decoupeerzaag

Drie bekende soorten zijn: graniet , hardsteen en marmer. Het granieten gesteente is erg bekend voor de aanrechtbladen. Vaak moet hier een gat worden gezaagt voor de spoelbak. Welk materiaal je gebruikt bepaalt.


Nu is mijn volgende vraag: Zou je zoiets zelf kunnen zagen ?

Daar moet dan een gat in voor een spoelbak, een kraan en een kookplaat. Steen is redelijk zacht omdat ik zelfs met de ijzerzaag erdoor kom maar dat gaat jaren duren. Misschien moet ik de dorpel even brengen naar een speciaal zaak maar ik weet zo niet 1-tje in de buurt. Zijn er andere mogelijkheden om dit te zagen ? PIMEX (Picture Mix Exposure) zijn filmpjes die u onder andere kunt gebruiken om het effect van. In de meeste winkels heeft u de mogelijkheid om uw werkblad te laten zagen , maar u kunt dit ook thuis doen om te zien of uw aanrechtblad goed aansluit.


Natuursteen Wackenier, Alveringenatuursteen op maat zagen.

Ik heb pas een composiet granieten blad gezaagd met een gekartelde diamantschijf op een haakse slijper en zonder water natuurlijk. Gaat als koek door marmer en graniet.


Merk : Tyroliet kost euro maar blijft erg lang goed. Is het handig om natuursteen te zagen met een decoupeerzaag ? StoneTech – Steenhouwers benodigdheden. Groter zagen kookplaatgat. Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een kookplaatgat groter kunnen uitzagen.


Dit komt vaak voor bij bestaande keukens. De oude inbouwmaat van kookplaten was vaak 55x48cm, de nieuwere kookplaten zijn vaak groter. Speciaal voor het maken van gaten in hardere natuuursteen soorten, zoals graniet , marmer, hardsteen of basalt, is de Diamond Dry gatzaag ontwikkeld. Het voordeel van de Diamond Dry gatzaag is dat het koelen met water niet nodig is. Hardere steensoorten worden breed toegepast.


Speciaal voor de vakman die snel en eenvoudig een complete set decoupeerzagen in de gereedschapskoffer wil halen is. Een gat zagen in natuursteen? Met de ProFit Diamond Dry voor natuursteen doe je dit in een handomdraai.

Of het nu gaat om een marmeren vloeren, een granieten aanrechtblad of vloer- en wandtegels.


Als je van plan bent om diepere of. Heb je vragen over een bepaalde klus of gereedschap? Of wil je weten wat de verschillen tussen verschillende soorten gereedschappen zijn.


Op de website van Skil vindt u een handig overzicht met veelgestelde vragen. Kijk of jouw vraag er tussen staat en vind gelijk het antwoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts