woensdag 3 april 2019

Afvalpers kopen

Vind afvalpers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Uw afval container hoeft minder vaak aan de straat. Dan heb je vast iets aan de kliko afvalpers. Met deze pers voor containers druk je de vuilnis eenvoudig in elkaar zodat er weer ruimte vrij komt voor nieuw afval.


Daarnaast bespaart het je vieze handen. De kliko pers wordt vastgeklemd aan de rand van de container. Vervolgens trek je de hendel naar beneden om de vuilnis. Deze afvalpers is ontworpen voor o. De machine is gereviseerd en in zeer goede staat. Verminder de afvalberg door.


Reductie van Huishoudafval met ruim.

Als u op onderstaande buttons klikt vind u meer informatie. Bij vragen graag even mailen of bellen en wij helpen u verder! De containers blijven probleemloos te ledigen.


Technische specificaties. Electra aansluiting: 2volt. Allmarec levert machines die het werk in het magazijn, werkplaats of productielocatie verbeteren op het gebied van ergonomie, veilighei orde en milieu.


Met de afvalpersen van Velthof Milieutechniek perst u uw afval – plastic, papier, karton of ander verpakkingsmateriaal –als balen of direct in de container. Welk materiaal u ook wilt verwerken,. Een bedrijf heeft vaak veel last van overbodig papier en afval en daarom is een afvalpers een ideale oplossing voor uw bedrijf. Vaak zien we dat de afvalkosten en papierkosten binnen een bedrijf in het honderd lopen en zitten de containers overvol met papier. Een papierpers is dan dé oplossing als u ook last heeft van dit.


Tweedehands afvalpers te koop op Via Mobilis – tweedehands afvalpersen kopen. Metalen persplaat met hefboom om het volume van het afval te verminderen in de huisvuilcontainers. Door de hefboom naar beneden te trekken wordt de inhoud door de persplaat samen geperst.


Geschikt voor de grote en. Te koop: nette goede tweekamer balenpers van het merk orwak.

Kijk op onze website voor gebruikte afvalpersen van bekende merken zoals mil-tek,.


Koop dus met een gerust gevoel. Zoek jij naar tweedehands afvalpersen ? Neem direct contact op met de verkoper van afvalpersen. Klik op het plaatje om. Afvalpersen online kopen bij vidaXL. Accessoires voor afvalpersen online kopen bij vidaXL.


Er zijn verschillende afvalpersen verkrijgbaar voor diverse soorten afval. Door afval klein te maken neemt het minder ruimte in beslag. Dit is niet alleen voordelig voor de opslag, maar ook voor de netheid in een werkruimte.


Als je een afvalpers gaat kopen is het slim om te bedenken welke afvalpers het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts