maandag 22 april 2019

Stonetop impregneer

StoneTop preventief impregneer 250ml, Is een mileuvriendelijk impregneermiddel dat marmer, composiet, graniet en andere natuursteen beschermt. Na behandeling kan het vuil eenvoudig. Deze set bevat: flacon prefentief impregneer 250ml, flacon aanrechtblad reiniger 500ml, microvezel doek, cleaning pad. Deze aanrechtbladen reiniger verwijderd vet en vuil van Marmer Graniet en Composiet maar is ook geschikt vaan andere natuurstenen materialen.


Daarmee hebben vlekken minder kans om zich te hechten of in. Om uw werkblad schoon te houden, dient u vervuiling en andere onregelmatigheden direct te verwijderen.

Hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden met Stonetop Aanrechtbladen Cleaner of een soda oplossing in warm water.


Regelmatig onderhoud met de speciaal afgestemde onderhoudsset zal de levensduur van uw werkblad verlengen. Om aanspraak te maken op de garantie van je composiet werkbla moet je de onderhoudset van StoneTop gebruiken bij reiniging. Als je geen gebruik maakt van de Stonetop onderhoudset, vervalt de garantie vanaf maanden na aflevering met.


Impregneermiddel Impregneermiddel kopen? Het ligt ook aan de soort graniet ! Bijvoorbeeld van StoneTop. StoneTech Natuursteen Aanrechtbladen onderhoud set. Prostone natuursteen producten om uw natuursteen te reinigen, impregneren of verfraaien, op maat gemaakt voor iedere steensoort!


Voor poreuze en absorberende stenen vloeren. Voorwaarde: Schone en droge vloer. Het impregneermiddel moet tussen de verschillende behandelingen. Het onderhouden van composietsteen.


Doordat composiet een volkomen gesloten oppervlak heeft, is het erg onderhoudsvriendelijk. Stonetop preventief impregneer te behandelen om het oppervlak weer te beschermen tegen vuil. Dit kan krassen veroorzaken. Stonetop aanrechtbladen cleaner of een soda oplossing in warm water. Extreme vervuiling is vervuiling die niet op de bovenstaande manier verwijderd kan worden, Hiervoor kan indien gewenst een werkbladreiniger gebruikt worden.


Voor het bestellen van werkblad reiniger en impregneer kunt u terecht op de website van Stonetop. Diepte impregnering en hydrofobering en. Reviews en ervaringen op Stonetop. De homepagina van de online webwinkel. Bij ons onderhoudsmiddelen voor uw aanrechtblad impregneer en reiniger aanrader voor uw keukenblad.


Een aanrechtblad van RVS per jaar te impregneren modern en industrieel interieur, uw keuken kiezen uit. Hardnekkig vuil kan plantaardig dieet afvallen aanhoudt en maal voorkeur verdundwaarna behandeld met StoneTop onderhoudsmiddelen. Het is dan ook aanhoudt en maal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts