vrijdag 26 april 2019

Plafond schoonmaken met st marc

Na ons zeer populaire artikel over het wassen en schoonmaken van muren, zijn nu je plafonds aan de beurt. In dit artikel gaan we dan ook uitgebreid bespreken hoe je jouw plafonds kan wassen en schoonmaken. Misschien een raar begin, maar in alle eerlijkheid behoren plafonds eigenlijk nooit, tot bijna. Ook hebben ze speciale verf, dan hoef je niet eerst te spuiten.


Tips voor schilderen van binnenmuren in woning?

Meer resultaten van forum. Indien het vettig is, bijvoorbeeld in de keuken, dan reinig je dit het beste met een oplossing van ammonia.


Schoonmaken met andere minder agressieve schoonmaakmiddelen , zoals St. Marc ruikt overigens een stuk aangenamer. Ik heb wat zwarte plekken rond mijn lampen inderdaad weer netjes (te netjes voor het gehele plafond , maar dat trekt wel bij) schoon gekregen met st Marc.


Al zou ik er eerder voor kiezen om de plafonds opnieuw te witten. Dat is veel minder intensief werk dan schoonmaken.

Echter zit er op het plafond structuur, met een doek en spons is dit niet te doen. Hoe kan ik dit het best. Ik ben hier het plafond te lijf gegaan met een luiwagen (harde borstel) en st Marc.


Daarna nog een middeltje. Warm water met soda of st. Spettert wel iets, maar doek of spons gaat misschien pluizen aan het plafond. Beste resultaat geeft overschilderen, maar dan wel een isolerende muurverf. De rest van het plafond is ook niet echt meer wit, is echt aan een nieuwe beurt toe.


Je kan het het beste eerst goed schoonmaken en vervolgens er met latex overheen witten. Bij ons was er niets meer van. Dit gaat zeer goed met St -Marc. Dit zijn gespoten betonnen plafonds.


Is er een manier of een middeltje om dit schoon te maken zonder de structuur van het plafond te vernielen ? Advies, tips en informatie hoe je het plafond kunt schoonmaken en vuil, nicotine aanslag en schimmel van het plafond te reinigen. Verwijderen nicotine en roetaanslag met waterzuiger van gesausde plafonds en wanden, zelfs nieuw.

Toegevoegd na minuten: Het plafond zit vol met vieze vingervlekken.


Al die verschillende producten zijn niet nodig, gewoon afwassen met St -Marc in uw water en dat ontvet perfect en neemt alle vuil weg, zelfs nicotine, en ik kan het weten ! Voor je aan het schilderwerk kan beginnen, moet je er voor zorgen dat de ondergrond volledig schoon is. Elke ondergrond vraagt een specifieke reiniging. Annie Sloan Chalk Paint is een natuurlijke verf.


De verf is reukloos en dus ook veilig voor kinderen. Hierdoor gaat de verf geel uitslaan. Nicotine aanslag verwijderen.


Waarschijnlijk heeft u het al geprobeer schoonmaken of verven en het heeft niets geholpen, bij het schoonmaken lijkt het te werken maar bij het drogen wordt de gele nicotine laag weer zichtbaar. Ook bij het overschilderen van uw muren lijkt het in eerste instantie te werken maar weer bij het. Ik wil graag het plafond gaan witten. Maar hoe pak ik dat aan?


Wel een domme vraag misschien maar ik zou het niet weten behalve dan met een ladder maar daar kom je dan ook nog niet bij. En waar kan je het het best mee schoonmaken ? Toen wij lang geleden gingen samenwonen kregen wij een flat waar heel veel in gerookt was. Het granol (zat ook op het plafond ) was helemaal geel. Na behandelen met de granolreiniger was het weer zo wit geworden dat we het bijna niet meer wilden sauzen.


Een alternatief voor ammonia is St Marc, dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts