donderdag 30 mei 2019

Aanrechtblad betonlook verven

Optie 2: keukenblad een betonlook geven. Heb je al een keuken en wil je die een stoere look geven? Dan is dit een fijne optie èn ook nog eens een stuk makkelijker dan de eerste. Afhankelijk van de ondergrond kies je een goede betonverf primer èn een betonverf voor de tweede laag. Kan ik een aanrechtblad met betonverf behandelen?


Als u de juiste verf kiest, creëert u bovendien een hittebestendig oppervlak in uw keuken. Het is bovendien mooi glad en goed schoon te maken. Neemt u contact met ons op voor het juiste koopadvies. Hierbij geef ik je tips hoe je een aanrechtblad kunt schilderen.


Zelf je aanrechtblad verven ? Piet legt je uit hoe je zelf je keuken en inrichting kunt schilderen! Ook een verfwinkel en -kanaal!

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende werkbladen te verkrijgen in alle mogelijke stijlen en afwerkingen. Een blad dat tegenwoordig erg veel wordt gebruikt is een betonnen blad.


Dit blad is erg modern en is perfect geschikt voor nieuwe of moderne keukens. Een betonlook aanrechtblad lijkt alsof het is gemaakt. Of het mogelijk is om een aanrechtblad te verven hangt met name af van het materiaal van het blad.


Zo is het in de meeste gevallen mogelijk om een houten. Vloeren Coatings is niet alleen specialist in vloeren. Onze vloerverf is ook voor andere doelen toe te passen. Dit bleek laatst bij een project in Amsterdam-Noord. In de keuken van een nieuwe woning aan de noordkant van Amsterdam liet een van onze klanten op ons advies een coating aanbrengen op een betonnen.


De ondergrond is bij voorkeur licht van kleur, is min of meer glad en egaal van structuur, en enigszins zuigend. Ook leverbaar zonder korrel voor een. Betonlook Verf kleur GRANIET. Aanrechtblad ontvetten en opruwen (grof schuren) en zo nodig licht en egaal van kleur maken bijv.


Ontdek en bewaar ideeën over Keuken aanrecht schilderen op Pinterest.

Meer ideeën over Kasten schilderen, Aanrecht schilderen en Keukenkasten opknappen. DIY betonlook kerstballen – beton – betonnen decoratie – betonlook decoratie – betonlook accessoires – industrieel interieur – industriële Kerst – betonlook verf Warm. In mijn nieuwe huis zit een praktische, maar niet wonderschone keuken.


Er zit onder andere een donkergrijs kunststoffen werkblad in, motief graniet. Iedereen die tegenwoordig een beetje bezig is met landelijk wonen, gebruikt krijtverf of kalkverf. Een saaie muur krijgt een doorleeft, wolkerig effect en ziet er veel natuurlijker uit dat met gewone muurverf.


Ik vind het iedere keer weer bijzonder om te zien hoe dezelfde meubels zoveel mooier kunnen. Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren. Het is een waterdicht materiaal en dus ideaal.


In dit artikel krijg je meer informatie over de betonlook verf en leren we je ook hoe je de verf het beste aanbrengt. Het wordt vaak gebruikt voor meubels en aanrechtbladen maar ook in de badkamer wordt beton cire steeds vaker toegepast. Aan alle lezers en pimpers onder ons,. Wil jij graag jouw aanrechtblad een betonlook make-over geven en is jouw aanrechtblad niet groter dan 15m2? Dan heb je met dit basispakket betonlook verf meteen alle benodigdheden voor het verven van jouw aanrechtblad ! Voor € 16- heb je alles voor een betonlook aanrechtblad ! Eerst een twee componenten primer en dan een twee componenten verf ? Zou de verf ook geschikt zijn voor in de douche?


Wij zouden graag onze oude geglazuurde tegelwand veranderen in een strakke betonlook zonder voegnaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts