vrijdag 10 augustus 2018

Afdruiprek action

Bekijk dit product en meer Schoonmaak-producten op Action. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont afdruiprek folder aanbieding bij Action – details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen. Afdruip rek van het merk Huismerk – Action is beschikbaar bij Action voor de prijs van €1.


Blokker heeft als huishoudspecialist alles wat u nodig heeft voor de afwas. Bij Blokker vindt u de juiste afwas accessoires. Afdruiprekken koop je eenvoudig online bij bol.


Beste Viva lezers, Al geruime tijd maak ik met veel plezier gebruik van mijn afdruiprek (zie afbeelding). Vandaag heb ik op diverse websites gekeken naar een goede vervanger. Maar heb die helaas niet gevonden. Er zijn veel dure modellen, met.

Wat heb jij laatst bij de action gekocht?


Ik heb er hier gratis voor je. Maar volgens mij wonen wij niet bij elkaar in de buurt. Dus dan wordt het wel een heel erg duur afdruiprek. Ik moet echt de ruimte hebben en ik heb al een afdruiprek en een waterkoker er op staan. Misschien koop ik wel dat rek van de Action en ga gewoon lekker zelf boren, wats het ergste dat er mis kan gaan?


Dat ik terecht kom in de trap (daar grenst me keuken aan). Die waterkoker heb ik ook wel plek. Action in Zwolle Vechtstraat folder met winkel informatie en openingstijden.


Met dit afdruiprek van Brandani in de kleur groen wordt afwassen wel heel kleurrijk. Dit afdruiprek van Curver is ontzettend handig bij het doen van de handafwas! Er passen zowel grote als kleine borden in en het rek heeft aparte vakken voor messen, lepels en vorken. Dankzij het bijgeleverde plateau blijft het aanrecht fijn droog. Adria Action 361LH € 17.


Totaal getoonde uitvoering: € 18. Wij hebben onlangs theeglazen gekocht bij de Action in Haarlem.

Na het afwassen van de gglazen heb ik deze in het afdruiprek gezet.


Toen ik een tijdje later weer in de keuken kwam, zag ik dat er eentj.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts