donderdag 23 augustus 2018

Werkblad eu ui uu

Zet daar een streep tussen. Kleur de korte woorden met oe groen. In één woord kun je twee korte woorden kleuren. Klanken luisteren en oefeningen. Toegevoegd door Greet Mertens – Downloadbaar lesmateriaal.


Het is de bedoeling dat de leerlingen de onvolledige woorden bij de tekeningen aanvullen met de passende letter. Deze werkbladen kunnen in het. Bestand Omcirkel het goede woordje.


Kan je de andere woordjes ook lezen? Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Stel je voor dat letters geld kosten. Dan zou je wel drie keer nadenken voor je een woord zou maken.

Op dit principe is het volgende spel gebaseerd.


En hierdoor worden spelling, woordenschat en rekenen moeiteloos. Druk op CONTROLEER om jouw antwoorden na te kijken. JPG Een regenboog heeft veel kl ren. Bella de k staat in de wei. Ken jij het verhaaltje.


Lezen en kiezen: leuk-jeuk-deuk. Lijnen trekken: deur-geur. This Pin was discovered by Dorien Bollen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Leren lezen – letter eu.


In deze kern leren de kinderen onder andere de eu. De werkbladen zijn volledig gericht op het aanleren en inoefenen van deze letter. Zo zijn er woordkaartjes met de eu , stempelbladen en.


Met dit programma kan je oefenen op de tweeklanken eu , ui ie, ei, ij,ou au. Je schrijft het woord zoals je het hoort.

Na een tweetekenklank schrijf je geen dubbele medeklinker! Woorden met een tweetekenklank. Werkbladen mkm-middenklank korte klank.


Bruikbare taalwerkbladen voor het onderwijs. Corine mailde ons dat ze het tijdens haar cursus dyslexie gehad hebben over de voorschotbenadering. Dit houdt in dat je juist de zwakkere leerlingen al letters aan gaat leren.


Zo hebben ze een “ voorschot” als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts