dinsdag 7 augustus 2018

Keukenplint rvs

Plint in RVS look met ingefreesde rubberen plintprofiel aan de onderzijde. Zaagverlies: 5mm per zaagsnede. Werkende hoogte van de plint maximaal 200mm (inclusief voetafdichtprofiel).


De gewenste plinthoogte kunt u bij de opties. RVS plinten voor uw keuken.

Zeer fraai en op maat te bestellen. Ook nog eens veel voordeliger dan de RVS keuken plint uit de keukenspeciaalzaak.


Zwaar geperste MDF voorzien van mm geborsteld RVS. Zoeken op: keuken plint rvs – Keukenloods. Nederlandse modellen – jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Koop of Verkoop rvs op Marktplaats. Rvs plinten gefabriceerd van dik professioneel staal 1. Toepasbaar als keukenplint of plint aan de achterkant van het keukenblad.


U kunt uiteraard ook kiezen voor gelamineerde plinten of dunne folie rvs echter een massief dikke plaat is duurzaam en onverwoestbaar en ook gebruiksvriendelijk. IKEA – GREVSTA, Plint , Met een plint die de opening tussen de vloer en de onderkast bedekt kan je de uitstraling van je keuken nog verder verfraaien. De keukenplinten van Superkeukens zijn gemaakt van kunststof of RVS -look. Bekijk het assortiment op onze website en kom langs bij een vestiging in uw buurt! RVS is een extreem sterk materiaal en wordt standaard geborsteld geleverd.


Tijdens het doornemen van de uiteindelijke offerte vonden we het wel mooi om de plint te vervangen door een RVS – plint. De extra kosten bedroegen 6Euro. Ronde kolommen, binnen- en buitenhoeken. Storax is specialist op het gebied van plinten.


Schitterende Rechte aluminium plint in de maat 60. Mat RVS -look keukenplinten leveren en monteren. Keukenplint in mat RVS look leveren en monteren van 1mm hoog bestaande uit twee delen voorzien van een binnenhoek inclusief voet afdichtprofiel. Exacte lengte in te meten tijdens.


Perfect Aluminium Plint Recht Rvs Xmm Koppelstuk With Rvs Keukenplint. Excellent Foshan Meubelen Metalen Deksel Roestvrij Staal Keuken Plint With Rvs Keukenplint. Naar het vergelijk Vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts