donderdag 9 augustus 2018

Afvalpers kliko

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Metalen persplaat met hefboom om het volume van het afval te verminderen in de huisvuilcontainers. Door de hefboom naar beneden te trekken wordt de inhoud door de persplaat samen geperst. Geschikt voor de grote en.


Deze Treco-Star klikopers wordt gebruikt bij de parkeergarage op het Plein in Bergen en bij de IJssalon.

Met de afvalpersen van Velthof Milieutechniek perst u uw afval – plastic, papier, karton of ander verpakkingsmateriaal –als balen of direct in de container. Dan heb je vast iets aan de kliko afvalpers. Met deze pers voor containers druk je de vuilnis eenvoudig in elkaar zodat er weer ruimte vrij komt voor nieuw afval.


Daarnaast bespaart het je vieze handen. De kliko pers wordt vastgeklemd aan de rand van de container. Vervolgens trek je de hendel naar beneden om de vuilnis.


Industrieel uitgevoerde hydraulische afvalpers voor de kliko.

Verdicht het afval direct in een standaard 2of 3liter kliko. Een halvering van de leegfrequentie is vrijwel standaard. Door de compacte uitvoering en eenvoudige bediening is deze machine flexibel te plaatsen. Makkelijk op te bergen afvalpers geschikt voor 1en 2liter tonnen Zorg voor meer ruimte.


Minder ledigingen en meer capaciteit. Ideaal voor de horeca in de binnensteden. Geheel verzinkt uitgevoerd en dus buiten. Map DataImage may be subject to.


Afvalpers , afval pers , vuilpers, vuil pers. De gebruikte materialen staan garant voor een extreem lange levensduur (tot wel jaar)van deze afvalpers. In een 2liter kliko gaat met. U twijfelt of u nog een container erbij moet aanschaffen. De afvalcontainers zitten zo vol.


Echter met de kliko pers is dit niet nodig. Deze afvalpers bespaart ruimte en kosten.

Al het afval stapelt zich op naast u huis.


Stevige Afval stamper, voor het persen van huishoudelijk afval in de kliko. Verkleint het volume (van 1naar max ). Voor containers van tot 3liter dus ook voor uw grote (2l) of kleinere (1liter) kliko. Of uw 2liter container ( kliko ) kan ineens met gemak uw afvalstroom opvangen. Bovenstaande voorbeelden zijn normaal we spreken hier dus niet over de zogenaamde hoge uitzonderingen, U kunt nu zelf nagaan wat dit in uw situatie. Dit is een stalen constructie waarmee uiterst eenvoudig de kliko kan worden aangestampt zonder vieze handen of halsbrekende klimtoeren.


Juist in een wat groter gezin moet je de kinderen leren. Door het persen van het afval vermindert ook de stankoverlast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts