woensdag 23 januari 2019

Aanrechtblad opnieuw bekleden met formica

In begin relativeerden we dat maar nu zijn we echt wel moe gekeken op ons vogelscheten werkblad. Prachtige benaming uitgevonden door. Ik heb ooit eens op TV iemand een oude keuken een nieuwe uiterlijk zien geven, door zowel over het aanrechtblad als over de kastjes een folie aan te brengen. Aanrechtblad opnieuw lamineren? Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde keukenspecialisten uit uw regio!


Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor aanrechtblad opnieuw lamineren van keukenspecialisten in Amsterdam om te weten wat het mij gaat kosten! Hout bekleed met formica , inclusief insteek- en ontvangstbuis. Uitsparing volgt de vorm van de DynaForm.


Een keukenblad van laminaat heeft een ondergrond van watervast verlijmd multiplex met daarop een harde toplaag van HPL (High Pressure Laminate ). Laminaat (HPL) keukenbladen zijn glad van oppervlak en niet poreus. Ze zijn daardoor hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Of het mogelijk is om een aanrechtblad te verven hangt met name af van het materiaal van het blad.


Je kunt het opknappen door het aanrechtblad te verven of te lakken. Door na de primer en de verf of lak een vernis aan te brengen zal je de verf beschermen en voorkom je dat het blad opnieuw zal gaan slijten. Ontdek en bewaar ideeën over Laminaat werkbladen op Pinterest. Als je het leuk vindt vergeet dan zeker niet te abonneren en een like te plaatsen.


Daar steun je mij enorm mee! De Giessen Interieurbouw BV. Met het juiste keukenwerkblad maak je je keuken helemaal af.


Kies een materiaal dat helemaal voldoet aan jouw eisen en dat bestand is tegen de mate van gebruik. Dus ik zou mogelijk gaan voor een alternatieve reparatie waarbij je met een speels effect die lelijke plekken weg maar niet het hele blad met iets hoeft te bekleden. Ik zou denk ik die lelijke plekken met iets behandelen, en omdat dat toch niet onzichtbaar kan, dan maar juist in een contrasterende kleur. Je kunt de tafel oo opnieuw bekeleden Mte HPL ( formica ) dat zit er nu ook op.


Je moet wel een beetje handig zijn. Als je intersse hebt stuur dan en e-mail kunnen we kontact opnemen met elkaar. Een vrij dikke laag gemaakt van spaanplaat of watervast verlijmd multiplex wordt bekleed met een kunststof toplaag. Deze is meestal uit zogenaamd HPL (= High Pressure Laminate ) vervaardigd en kan daardoor tegen intensief gebruik. Periodiek dient de beschermlaag opnieuw te worden aangebracht.


Enkele voorbeeld en onderhoud tips voor keukenwerkbladen , de meeste keukenbladen kunnen ook als wastafelblad worden toegepast. Hoge UV Bestendigheid dektonvoorb. Naast de spoeltafel is het aanrechtblad het meest intensief gebruikte vlak in de keuken.


Kleine beschadigingen zijn eenvoudig met wat fijn schuurpapier en opnieuw oliën te herstellen. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate , beter bekend als laminaat of kunststof plaat. Werkbladen kan u ook bekleden met keramische tegels.


HPL is samengesteld uit een aantal lagen kraftpapier gedrenkt in fenolhars met daarop een decor laag. Deze decor laag wordt afgedekt met een harde transparante kunsthars bovenlaag. Dit alles wordt onder zeer hoge druk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts