maandag 21 januari 2019

Korfplug rubber

Is uw korfplug van uw spoelbak kwijt. Hier kunt u bijna alle korfpluggen van de bekende merken vinden. Staat uw korfplug , stop, korfzeef, gootsteen stop hieronder niet weergegeven?


Stuur dan een foto van uw. Rubberring voor korfplug nu bij HORNBACH online kopen! Veelal gratis verzonden!

Deze chromen zeef met stift en knop is geschikt voor het voorkomen van een verstopping van de afvoer van je wasbak.


VIEGA RUBBER RING VOOR KORFPLUG. De plug heeft een afmeting van millimeter en is eenvoudig in gebruik. GAMMA assortiment voor klussen rondom sanitair en de.


Kijkt u vooral naar het zwarte ronde rubber en het soort binnenkern waar het rubber omheen zit en kijkt u tevens naar het model van het staafje. De zeefjes zijn allemaal anders en indien uw zeefje er tussen staat dan zou u deze vrij eenvoudig moeten kunnen vinden. Indien nodig kunt u ook nog de technische tekeningen. Zeefje dubbelgedrukte rand met pin onderz.

Hebben jullie deze nog in het assortiment?


Deze korfplug past ook op vele andere spoelbakken zoals Blanco. Reginox korfplug rubber. Vind korfplug op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Ik krijg het niet voor elkaar om met de bijgeleverde korfplug een. Bestel sanitair van topmerken als Grohe, Plieger en Solar-Vegro voor een vaste lage prijs bij Warmteservice. Echter krijg ik met geen mogelijkheid de korfplug uit de spoelbak, om het rubberen ringetje te vervangen, of desnoods een. Eenvoudig en voordelig online bestellen.


Onze klantenservice is nu gesloten. De plug is niet voorzien van een pen met een kogeltje zoals ik bij mijn vorige keuken had maar uitsluitend van een rubber ring. Korfplug met staafje AL. Korfzeef voor diversen Franke spoelbakken.


Diameter ring waar rubber om zit 44mm. Door middel van het indrukken van de plug stop je dat het water weg kan de afvoer in. De afvoerplug heeft een rubberen stop van mm. Omschrijving Kenmerken Specificaties.


Kraagstuk, afvoer, sifons PVC32mm. Geschikt voor een keuken spoelbak van Franke. Met Kogel Kogel hoogte vanaf onderkant pen gemeten: mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts