dinsdag 13 februari 2018

Groter zagen kookplaatgat

Groter zagen kookplaatgat. Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een kookplaatgat groter kunnen uitzagen. Dit komt vaak voor bij bestaande keukens. De oude inbouwmaat van kookplaten was vaak 55x48cm, de nieuwere kookplaten zijn vaak groter. Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde keukenspecialisten uit uw regio voor kookplaat gat groter maken!


Gat voor kookplaat in granieten blad groter zagen.

Ik wil ter plekke het kookplaat gat van het granieten keukenblad cm. Gedetailleerde omschrijving: De inductie kookplaat moet vervangen worden maar nu moet het kookplaatgat groter worden. Type klus: Keukens overige.


Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel. Huidig afmeting: x 49cm. Gewenste afmeting: x 52cm. Periode: Per augustus betrekken wij een nieuwe (bestaande) woning, wij zijn op.


Voor het vervangen van een kookplaat is het vaak nodig om het gat groter te zagen.

Vroeger werd 55x48cm als inbouwmaat gebruikt. Tegenwoordig is 56x49cm gangbaar voor een pits kookplaat. Wij beschikken over de juiste apparatuur om bij u thuis het kookplaatgat groter te zagen.


Voor het verzagen van graniet gebruiken wij weer een andere zaag dan het geval is bij hardsteen. Graniet wordt gezaagd met een diamantzaag. Bij het zagen van graniet kunt u denken aan het op maat zagen van een graniet keukenblad of het groter zagen van een kookplaatgat , tot het verzagen van een. Oost-Vlaanderen voor groter zagen kookplaatgat. In mijn keuken wil ik een aanrechtblad van composiet afzagen.


Ik ga er vanuit, dat het het best met een haakse slijper kan, of kan dat. Bedenk dat het materiaal graniet zich niet zo gemakkelijk laat bewerken. Voor de hand liggende bewerkingen: zagen (met eventueel een pas-groef), onderlinge klemvoorziening infrezen, en afdichting. Ik moet daarbij over de zijkanten van de onderkasten heen.


Tevens zit er nog een metalen strip tegen de onderkant van het blad waar de. Let op, ondanks onze zorgvuldighei nemen wij géén. Gat maken in granieten aanrecht, gat zagen graniet,. In deze video leggen we uit hoe u een kookplaat inmeet.


Mocht u vragen hebben dan kunt u contact. Of moet ik het grootschaliger aanpakken en het aanrechtblad laten verzagen zodat er een bredere plaat in kan?

Dus als je gehecht bent aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts