dinsdag 6 februari 2018

Vliegen lokmiddel zelf maken

Zelf doe ik geen vlieg kwaad en u waarschijnlijk ook niet, maar hoe irritant is het, als je net een zomerse barbecue georganiseerd hebt, je buiten alles hebt opgesteld met allerlei lekkernijen en heel de boel dreigt in het water te vallen, door een zwerm vliegen die de maaltijd aanvallen. Gratis wespenval en vliegenval die je van een plastic fles kunt maken. Deze wespenvanger is ook geschikt. Bij deze manier om insecten te vangen maak je gebruik van een plastic fles en een lokmiddel.


Petflessen als vliegenval en. Zonder vergif maar met een lokstof werkt deze val ideaal om alle soorten.

Een zeer ingenieuze val! Wat zou jij wel zelf willen maken ? En hoewel sommige vliegen onweerstaanbaar door de stroperige strip worden aangetrokken, zijn andere er volstrekt niet in geïnteresseerd. Individuele voorkeuren van vliegen maken het moeilijk een ultieme.


Ook worden er op Internet de meest waanzinnige tips gegeven hoe u zelf een vliegenval kan maken en hoe u zelf lokstof samen kunt stellen. Natuurlijk bent u vrij om hier tijd en energie in te steken – maar met onderstaande informatie ga ik mijn best doen duidelijk te maken dat u beter een professionele vliegenval kunt. Uw internetgedrag kan door deze derden gevolgd worden door middel van deze tracking cookies. Door hieronder op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord.


Lees meer over cookies op nrc.

Van de kevertjes ter grootte van een puntje, die in de boom huizen, heeft niemand last. Er zijn, alle spuitbussen ten spijt, gelukkig nog vliegenvangers te koop. Men kan ook zelf vliegenlijm maken en daarmee lege lucifersdoosjes of andere wegwerpartikelen of touw insmeren en deze ergens neerleggen.


Heb vanmiddag een vliegenval gemaakt en het leek me wel handig om dat even te delen met jullie. Ik denk dat jij er ook zelf naast kan zitten Verder ligt het erg aan het weer hoeveel je vangt, en aan de plaats waar je hem zet. Maar op een goeie mooie. De eerste is zelf een vliegenval te bouwen.


Om vliegen weg te jagen, kan je ook gebruik maken van witte azijn. Hier enkele korte problemen en hun oplossingen alsook veelgestelde vragen! Waarom zijn al die hommels en bijen zo belangrijk voor je tuin? Dat zou je snel merken,.


Bovendien worden vliegen aangetrokken door de aspecten die jouw huis comfortabel maken : Warmte. Het is een ecologische fly trap met lokmiddel geen insecticide. Klein gaatje in trechter maken. De kleefbanden zijn reuk en gif vrij en van diverse merken verkrijgbaar bij drogisterijen en doe het zelf winkels.


Het is niet praktisch om vliegen te vangen met planten. Er zijn wel vliegenetende planten (leuk om te zien!), maar helaas vangen die gemiddeld maar een vlieg per dag of nog minder. Het beste is een vliegenval te gebruiken. En die kun je gelukkig heel makkelijk zelf maken !

De zomer staat voor de deur en dat betekent helaas ook dat muggen je binnenkort weer gaan kwellen. In deze DIY behandelen we de.


En muggenspray kan de beestjes tijdelijk uit je buurt houden, maar wij hebben nog een beter middel dat je zelf kan maken met ingrediënten uit je keuken. Laat die muggen maar komen! Riool vliegen zijn schadelijk voor de gezondheid en daarom is het essentieel om een plan te maken voor riool vliegen bestrijden. De fruitvliegjes worden aangetrokken door het lokmiddel , gaan de val in maar kunnen er niet meer uit. Spuitbus om zelf vliegende insecten te bestrijden.


De spullen die je nodig hebt om de fruitvliegenval te maken heb je vast al in huis. En één van de hierna beschreven lokmiddelen. Al deze vallen werken hetzelfde, het lokmiddel is alleen anders.


Doe de vloeistof in de kop en bedek het met de folie, prik dan gaatjes in de folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts