dinsdag 6 februari 2018

Reisstekker action

In sommige landen zijn de stopcontacten niet net zoals die in Nederland. U kunt dan problemen ervaren met het opwaarderen en gebruiken van elektrische apparaten. Dit probleem is vanaf nu verholpen, want met deze wereld reisstekker kunt u uw elektrische apparaten overal gebruiken en opwaarderen. Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan.


De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met randaardestekker. Ga je naar het buitenland?

Koop dan een wereldstekker om al jouw elektrische apparaten met een stekker nog te kunnen blijven gebruiken. Tegenwoordig hebben sommige wereldstekkers ook.


Het product is verkocht in de maanden april en mei van dit jaar, meldt de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) maandag. Wie de stekker retourneert, krijgt zijn. Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld. Bekijk online het Multimedia-assortiment van Action op Action. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


Deze pagina toont wereldstekker folder aanbieding bij Action – details.

U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw. Dat kan bij shops op Schiphol, maar ook vaak wel in huishoudelijke zaken. Toegevoegd na minuten: Tip: Koop een universele reisstekker. Ik heb jaren gereisd met een stuk snoer en Nederlands stopcontact (één doos i.p.v. doos met meerdere gaten), en daar steeds ter plekke even een stekker bij gekocht.


Was altijd vrij voordelig. Action en Blokker hebben goedkope reisstekkers , die wel vakantie meegaan. Die van de ANWB waren vorig jaar.


Had het met Engeland ook, maar toen was de stekker van de verlengsnoer iets te groot, beetje vijlen. Maar ligt volgens mij niet aan de Action hoor want een stekker gekocht op de PO boot had hetzelfde. Alle reacties Link kopieren Quote. Dan doe ik dus eerst de reisstekker , dan de dubbelstekker en dan kunnen mijn apparaten erin. Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) moet meenemen voor de stopcontacten in Australië.


In Australië worden de stopcontacten van type I gebruikt. SMARTWARES Wereldstekker koop je op Kijkshop. Het apparaat kan een schok geven bij verkeerd gebruik van de. Gekocht voor ons verblijf in Engeland. Winkelketen Action haalt een reisstekker terug, omdat die mogelijk een.


Reisstekker Engeland naar Europa.

Helaas hebben wij niets gevonden voor action. De handige reisstekker van Hama is ideaal voor op reis en eenvoudig in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts