woensdag 10 oktober 2018

Eetbare oogjes waar te koop

Alles voor in de keuken vind je op Xenos. Van bakvormen tot weckpotten en van snijplanken tot ovenschalen. Vandaag bestel morgen in huis! Het is mogelijk om uw foto of afbeelding af te laten drukken op eetbare sheets.


Geweldig om te gebruiken bij het maken van Pops met een gezicht.

Plak deze oogjes op met behulp van eetbare lijm of piping gel deze zijn kant. Bekijk de foto van sassuh met als titel Simpele traktatie!


Veelzijdige suikerdecoratie. Deze decoraties zijn ca. De frisse vulling met fetakaas, peterselie en yoghurt doet je zin krijgen in vakantie. Fingerfood om je vingers bij af te likken!


Broodpudding met bosbessen. Lekker én ecologisch, wat wil je nog meer!

Ik schreef er al eens over.


Dat ik het idee geweldig von maar te prijzig, namelijk €voor set oogjes. Inmiddels heeft de Action een alternatief in de vorm van gezichtjes (mens, konijn, vogel, beer geloof ik). Eigenlijk wilde ik geen neuzen, oren, snavels of snuitjes maar ja, €voor 12. Eetbare oogjes om je cake pops, cupcakes of koekjes met gezichtjes helemaal af te maken.


De oogjes zijn van suiker. Er zitten ongeveer stuks in de verpakking. Zeer geschikt voor het maken van gezichten, monstertjes op taarten, cupcakes en natuurlijk cake-pops. Door middel van een stift met eetbare inkt kan je de oogjes ook een kleurtje geven.


Kant en klare suiker oogjes. Word een echte keukenprins(es)! Koop hier je bakspullen en maak de lekkerste baksels zoals cupcakes, cakepops en koekjes! Geen zin om je uit te sloven in de keuken? Maak iedereen blij met de leukste en lekkerste chocolade van Jamin.


Wilton Suikerfiguren Oogjes (candy eyeballs) stuks Mooi suikeroogjes van het merk Wilton. De eetbare oogjes , zoals de suiker oogjes ook wel genoemd worden, zitten verpa.

Met deze snoepoogjes maak je de leukste cupcakes en taarten. Jullie nu ook, want ik leg haarfijn uit hoe ik te werk ging bij het maken van mijn eigen royal icing oogjes. Af en toe ga ik een heleboel eetbare oogjes maken van royal icing.


Handig om op voorraad te hebben. Goed gedroogd zijn ze bijna eindeloos houdbaar. Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


De webshop voor al je taart en bakbenodigheden. Hoe zou je het vinden om te weten waar je eetbare oogjes kan kopen voor een koopje? In een ogenblik zul je er achter komen wat de beste plek is om eetbare oogjes op het web te kopen.


Indien je er voor kiest om iets on-line aan te schaffen, moet je alert zijn op oplichters en je moet alleen de bekendste sites vertrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts