maandag 1 oktober 2018

Ophanghaakjes schilderij

Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen. Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen , fotolijsten en andere wanddecoraties perfect en snel ophangen. Deze schilderijhaak van GAMMA is gemaakt van vermessingd staal. De schilderijhaak is zelfklevend zodat u deze eenvoudig vastplakt aan de lijst van het schilderij.


Gereedschap is dus niet nodig voor omdat het gaat om een plakhaak.

Vervolgens kunt u het voorwerp aan een spijker of schroef hangen. Deze haakjes zijn geschikt voor schildersdoeken met een dikte van ongeveer cm.


Ervan uitgaande dat uw schilderij aan de achterkant voorzien is van een ophangsysteem zijn er een aantal factoren die een rol spelen bij het selecteren van de juiste ophanghaken. Ophanghaken koop je eenvoudig online bij bol. Zo is het gewicht van uw schilderij de belangrijkste factor om het juiste schilderij ophanghaak te bepalen. Maar het ene bevestigingsmateriaal is het andere niet, dus verkopen we bij Praxis. Bent u op zoek naar een schilderij ophangsysteem of ander ophangsysteem voor schilderijen en wanddecoraties?


Bij Artiteq vindt u de juiste oplossing.

Voor het ophangen van schilderijen , kalenders, thermometers en andere objecten. De Tesa Powerstrips schilderijhaak stuks is de enige spijker die kleeft. De haakjes vormen een alternatieve oplossing voor boren en schroeven en hebben een draagkracht tot kg per haakje op vlakke voorwerpen en de meeste gladde. Schilderij haken stuks.


Diverse ophangmaterialen. Er is een grote diversiteit aan producten die u kunt ophangen aan de wand. Voor elk product is een ideale ophangmethode. Zo bieden we bijvoorbeeld de ophangplaten die uitermate geschikt zijn voor dibond of forex panelen.


En de tandhangers worden bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt voor het. Zie onze online shop ook voor: tandhanger canvas, schilderij haken en ophangdopjes. Alle type ophanghaakjes V. Ook vele ophanghaakjes andere inlijsten materialen – lijsten toebehoren en lijstenmakerij benodigdheden. Kies hier de ophanghaak die past bij het gewicht en het ophangprincipe van uw schilderij of fotokader.


Hier kunt u meer lezen over de verschillende. Muurvast bevestigen zonder schade en lijmresten? Ontdek de kleefhaken, fotolijststrips en kabelgeleiders met stevige kleefkracht die na verwijdering geen resten achterlaten.


Ik ben op zoek naar iets wat je vroeger regelmatig zag op fotolijstjes ed maar nu onvindbaar lijkt te zijn. Het is een sticker, in de vorm van een rozet oid en die plak je aan de achterkant van een lijstje dat zelf geen ophangsysteem heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts