donderdag 18 oktober 2018

Push to open koelkast

SERVO-DRIVE flex, de elektrische bewegingsondersteuning voor greeploze koelkasten en vaatwasmachines. Dit zorgt ervoor dat de deur niet open blijft staan. Blum SERVO- DRIVE flex is. Enkele decennia geleden was een moderne keuken vooral een keuken die wit was. Modern is een subjectief begrip, zo zal een stoere keuken met hout en beton voor de een en een stilistische.


Consequent greeploos design. Opent ook probleemloos zware koelkastdeuren. Inbouwbaar in de meest standaard kasten. Kleinste systeem op de markt: mm inbouwhoogte.


Dit noemen we ook wel tip-on of push to open sluitingen. Druksnappers kunnen gebruikt worden voor het openen van deuren zonder grepen. Het is belangrijk om scharnieren zonder zelfsluitmechanisme te gebruiken wanneer u de druksnappers met magneet wilt toepassen.

Alleen de druksnappers met buffer kunnen. Hettich Push to open scharnieren De Hettich Push to Open scharnieren maken het mogelijk deuren met een drukbeweging te openen.


Deze scharnieren zijn ideaal voor gebruik in combinatie met minimalistische, greeploze meubels of keukens. De Push to Open scharnieren zijn te gebruiken in combinatie met. Het mechanisme geeft de deur met de nodige kracht een zetje waarna je hem gemakkelijk opent.


EASYS 2- PUSH2OPEN VOOR KOELKAST. Druk je per ongeluk tegen de deur en open je die verder niet? Dan gaat het toestel na.


Hierdoor ontstaat er een holte waarmee u de lade of het kastje open kan trekken. Hierdoor is het voor iedereen gemakkelijk om een apothekerskast of een koelkast open te maken. Tegenwoordig is dit systeem. Dit systeem wordt ook aangeduid met “ push to open ”. Het tip-on systeem, dat niet. Het grootste assortiment scharnieren voor de vakman en de doe-het-zelver.


Wanneer de diepvrieskast in een open keuken of naast een slaapkamer komt te staan speelt het geluidsniveau een belangrijke rol. Enkel de deur van de koelkast kan (nog) niet push-to-open.

Met deze kleine ingreep kan je de deur toch openen. Bedienvoorsprong voor draaideuren, push to open van Hettich. Voor veeleisende producenten zijn er nieuwe mogelijkheden om met meubelfrontplaten zonder zichtbare greepelementen bij het design een voorsprong te bereiken en bij het gebruikscomfort een duidelijke meerwaarde te bieden.


Verder heeft deze koelkast twee ventilatie-openingen nodig van elk minimaal 2cm². Bij koelkasten met twee deuren wordt tevens weergegeven welke afmetingen de onderste en bovenste deur mogen hebben. Dankzij Home Connect kunt u uw koelkast overal bedienen en zelfs pushmeldingen ontvangen als de deur per ongeluk open staat, of wanneer de temperatuur moet worden bijgesteld. Bediening op afstand: bedien uw koelkast intuïtief met de Home Connect App. Met de Home Connect App kunt u alle instellingen, zoals de.


De koelkast opent met tip-on (flex-drive), eveneens als de vaatwas die voorzien is van een assist-to-open, merk Siemens. Op deze manier zijn grepen nergens. Super 60°C programma: perfecte was- en droogresultaten voor sterk vervuilde vaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts