vrijdag 5 oktober 2018

Inlegmat keukenlade

Antislipmat voor keukenlade. Anti slip mat voor keukenlade met ruitmotief. Extra sterk en hygiënisch. Afmeting : 150cm x 50cm. Perfecte grip in uw keukenlade.



Gemaakt uit EVA kunststof. EVA is een zacht, flexibel maar h. VARIERA Lademat IKEA Geluiddempend en beschermt lades en planken tegen krassen. Makkelijk op de gewenste. De Anti-slip rubber mat voorkomt het schuiven van de onderdelen die in de lade gelegd worden.


Dikte 3mm In afmetingen: 19x27EH ( 323x450mm) art. Ook een niet te missen onderdeel in uw keuken is de water beschermings- mat voor in uw keukenkast.

Deze mat kan voorkomen dat u door een lekkage of dergelijke waterschade krijgt aan uw keukenkast.


Zeer zeker een aanrader! De Orgalux antislipmat houdt uw spullen keurig op hun plek bij het openen en sluiten van de lade of kast. Lade -indeling biedt u het grootste assortiment bestekbakken en lade -indelingen van de Benelux. Koop Goedkoop Keuken Lade Mat Nu.


Hele handige antislip- mat. Hier ben ik heel blij mee, voldoet echt aan mijn verwachtingen. Ja,: Ik beveel dit product aan. Prijs-kwaliteitverhouding. Is het in jouw keukenlades ook altijd een enorme rommel, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je.


Deze handige matjes zijn ook uitstekend te gebruiken in de keukenkasten. Ze zorgen ervoor dat de planken krasvrij en mooi. Grootste keus in antislipmatten voor de keukenlade. Bestel hier uw antislipmat keuken voordelig online!


Algemene informatie over de Tanos Anti-slip mat voor lade SYS-AZ.

Betaalbare antislipmat, past precies in een SYS-AZ lade. Wat je er ook op legt, niks glijdt meer weg. Ideaal voor keuken, hal,.


Het is de variera bestekbak met vakjes en een bak voor messen, ook van variera. Passen deze niet in je keukenlade ? Snuffel eens rond bij de Ikea of kijk eens bij de Xenos. Beide hebben verschillende systemen om je lades te organiseren. Eronder ligt een rubber mat van Ikea om schuiven te voorkomen. Adviesprijs (incl. btw).


De rubberen matten worden geleverd in een set van stuks in de kleur zwart. Deze matten zijn passend in de gereedschapslade van uw Datona gereedschapswagen, meet u van te voren goed de lade op zodat u over de juiste maat beschikt. Deze witte anti-slip mat van 160cm voorkomt het verschuiven van je karpet of vloerkleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts