dinsdag 14 mei 2019

Houten wastafelmeubel

Bij Houtmerk maken we graag meubels in overleg met de klant op maat. Zo kunnen voor een kleine badkamer de meubels ondieper worden gemaakt. Ook maken we bijpassende spiegels of kolomkasten uit hetzelfde materiaal als de onderkast voor de wastafel. We putten uit eigen voorraad en variatie in massief hout.


Op zoek naar een badmeubel van massief hout ? Badkamermeubels gemaakt van steigerhout , steigerbuizen en staal in alle soorten en maten.

Met deuren, laden of op maat gemaakt zodat je het zwevend aan de muur kan bevestigen. Een steigerhouten badkamermeubel geeft een warme uitstraling aan de badkamer. Veelal gratis verzonden!


Kies uit houtsoorten als teak, steigerhout en eiken. Wij leveren onze massief houten wastafelmeubelen standaard met een vocht, vuilafstotende en kras- en stootvaste rubio monocoat. Badmeubels van Massief Hout met hardstenen of keramiek wastafelblad. Wilt u in een handomdraai uw badkamer omtoveren van een strak interieur naar een warme relaxruimte?


Dan komt het houten badkamermeubel om de hoek kijken. Dit natuurlijke meubel maakt in elke badkamer, groot of klein een echte statement.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Onze meubelen zijn helemaal van massief eiken, ook de sifonuitsparing. Een massief eiken houten badmeubel voor de juiste prijs!


De badkamer is een vochtige ruimte en daarom zijn onze meubelen. Informeer naar de mogelijkheden! Meubels van hout zorgen voor een warme sfeer in een ruimte. Met een badkamermeubel van hout breng je deze warme sfeer ook eenvoudig in de badkamer. Nu denk je misschien dat hout en vocht geen goede combinatie zijn?


Wel als een houten badmeubel perfect is afgewerkt, zodat het hout ook op langere termijn. Een zwevend of hangend badkamermeubel van steigerhout met ruime lades. Oorspronkelijk model bedacht als tv-meubel maar doet het ook erg goed als badkamermeubel.


Strak en functioneel vormgegeven én de sfeermaker van deze mooie strakke badkamer! Het oude hout is prima geschikt voor de badkamer en hoeft. Betonnen wastafel, op maat gemaakt Al onze wastafels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hens Steigerhouten Meubels.


Sanifun badkamermeubel Remik Riviera Oak 60. Daarnaast is het concept eenvoudig en kunt u het zelf naar eigen idee gaan invullen. Hera badmeubelset melamine hout cm.

Alleen met GAMMA Voordeelpas. Inmiddels is algemeen bekend dat het perfect kan, mits er een goede kwaliteit hout wordt gebruikt en een beschermende behandeling met een speciale lak.


Met de beste houtpartijen en ijzersterke lakbehandelingen creëren wij jouw droombadkamer die jarenlang mee gaat! Bent u op zoek naar een nieuw badkamermeubel ? Maak dan een keuze uit een van onze categorieën, waarmee we er graag voor zorgen dat u een keuze kunt maken uit een uitgebreid assortiment. Uiteraard zijn alle producten van een uitstekende kwaliteit en zijn de prijzen zo scherp mogelijk voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts