vrijdag 3 mei 2019

Vliegen onder lichtstraat

TOTDAT ik zelf met het idee kwam, als ik de koepels nu eens ophoog zodat de insecten van onder via zijkant van lichtkoepel weg kunnen vliegen. Alleen in de winter moet ik natuurlijk de lichtkoepel verlagen ivm sneeuwdruk op koepel. Ik ben blij dat dit werkt. Hopelijk ook voor velen.


Helemaal van deze tijd zijn de lichtstraten en lichtkoepels.

Het extra daglicht in uw woning of onder uw overkapping maakt de ruimte zeer aantrekkellijk en aangenaam. Helaas vinden ook vliegen , muggen, wespen en andere insecten dit een aangename plek om te vertoeven. Na het glas en eventuele houtwerk bevuild te.


De Star-Sky heeft permanente ventilatiesleuven, die ervoor zorgen dat overtollige warmte kan ontsnappen en eventuele insecten weg kunnen vliegen. Drie van deze lichtstraten zijn toegepast in een nieuwe luifel voor de renovatie van het Juliana Paviljoen in de Keukenhof in Lisse, om meer daglicht toe. Voor binnen- en voor buiten onder een afdak (hier moet het wel windstil zijn) tegen het weren van vliegen , muggen, wespen, motten en andere lastposten – en dat op puur natuurlijke basis zonder schadelijke Chemische stoffen. Wij hanteren een niet goed.


Bij ons vindt u de oplossing voor o.

Ik woon in een buitengebied en heb behoorlijk last van (gewone) huisvliegen. Zowel buiten als binnen. Heeft iemand een idee hoe je deze beesten preventief kunt aanpakken (doodslaan kan ik zelf ook wel). Zelfs een paar vrouwtjesvliegen in je tuin kunnen zich in erg korte tijd vermenigvuldigen tot duizenden vliegen.


Ze kunnen ook ander ongedierte onder controle helpen houden. Vliegen voeden zich met. Stopflies reduceert vliegenoverlast enorm. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis!


Staat bij mij beneden op. Vul een boterhamzakje met water en hang dit voor de keukendeur, bij veel last van vliegen ook nog een paar in de tuin en onder de parasol, gegarandeerd geen vlieg meer te bekennen. Deze glazen lichtkoepel is energiezuinig, transparant én zorgt niet alleen voor daglichttoetreding. Zicht van bovenaf genomen. Sorry voor de vele vragen, maar ik heb dit soort werk nog nooit gedaan, vandaar dat ik graag eerst informatie vraag i. Tijdens de bouwwerken vorige zomer merkte ik dat bij warme dagen het toch wel serieus warm kan worden onder de koepel.


Om die reden is het af te raden een koepel of lichtstraat (zonder enige vorm van zonnewering) te plaatsen in een zonrichting van het dak waar die de volle zon over zich krijgt. De insectenhor wordt in de opening van de BIK lichtkoepel gemonteerd. Insectenhor lichtkoepel.


De hor past op alle rechthoekige en vierkante lichtkoepels. Het geheel staat onder een laag afschot van graden en heeft een strakke vormgeving. Kenmerkend zijn de lage opbouwhoogte als ook de afwezigheid van afdeklijsten en glasroedes. Optioneel zijn geïntegreerde ventilatiekappen die zorgen voor een luchtstroom waardoor vliegen en insecten zich niet of.


Dit kan onder meer door het plaatsen van een lichtstraat in uw platte dak. Een plat dak met lichtstraat voorziet u gedurende de dag van veel natuurlijke lichtinval waardoor u meer contact ervaart met het buitenleven. Een lichtere ruimte heeft niet alleen een ontspannend effect, maar heeft onbewust ook een positieve invloed. In de honderden reacties onder het betreffende artikel blijkt dat talloze mensen slechts denken dat ze te kampen hebben met fruitvliegen.


In feite ondervinden zij last aan een totaal ander soort ongedierte, namelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts