dinsdag 28 mei 2019

Vloertegels schoonmaken met soda

Een tegelvloer schoonmaken. Met de nodige zorg kan een tegelvloer er jarenlang als nieuw uitzien. Door het hele huis heen kun je gebruik maken van baking soda om vlekken, verstoppingen en andere onderdelen van het schoonmaakwerk op te lossen. Gewoon in het keukenkastje?


Schoonmaken met soda – is het een wondermiddel? Alhoewel dit een oude schoonmaaktruc is, blijft voegen schoonmaken met baking soda en azijn een kosteneffectieve en simpele methode om de.

Als de vlek zelf weg is kun je het beste daarna de plek na behandelen met een milde maar effectieve schoonmaakspray zoals Dettol Hygiënische Multi-Reiniger Spray. Je kunt dit middel altijd gebruiken maar is sterk aangeraden als er vlees op de vloer gevallen is. Bacteriën kunnen gaan werken op de keramische tegel.


Heb ook alle mogelijke middelen uitgeprobeerd. HG,Mr Proper, ammoniak,azijn,enz. Beste resultaat bekom ik door een handvol SODA toe te voegen aan heet water. Mijn keramische vloer heeft er nooit zo proper uit gezien. Vlekken op vloer , oplossing.


Jouw online hulp in huis!

Een zakje soda kost vaak nog geen euro en is voor tal van schoonmaak -werkzaamheden te gebruiken, we hebben de meest voorkomende huishoudelijk schoonmaak werkzaamheden waarbij het gebruik van soda ideaal is voor je op een rijtje gezet. Soda – Juffrouw Zwabber.


Bij een natuurstenen vloer moet je voorzichtig zijn als je voor het schoonmaken groene zeep, soda of schoonmaak azijn gebruikt. Je kunt beter de juiste schoonmaakartikelen aanschaffen om vlekken en vuil uit natuursteen te verwijderen. Met de speciale schoonmaakmiddelen worden niet alleen de tegels. Vergeet alle schoonmaak tips met azijn, soda of bleek.


Voor de dagelijkse schoonmaak van uw tegelvloer, hebben wij een nieuw wondermiddel. Vita Gardenia, schoonmaakmiddel dat op elke vloer te gebruiken is. Dus niet alleen uw keramische tegels of tegels van natuursteen, maar ook kunststof vloeren en elke andere. Als je te nat dweilt zal het langer duren voordat de vloer goed opdroogt, waardoor de vloer kan gaan stinken. Voegen van een tegelvloer schoonmaken.


De voegen tussen de tegels kunnen flink vies worden en worden niet altijd schoon na een dweilbeurt. Geef de voegen een goede reiniging door er een pasta van soda en. Sopje van groene zeep met een beetje soda.


Ik zie zelf, als de vloer nog nat is ook elk pootje vd hond en zo, omdat ik eerst ook schoonmaakmiddelen gebruikte. Audiovisuele communicatie, videomarketing en filmproducties. Nog nooit waren je tegels en voegen zó schoon De badkamer schoonmaken , het is niet onze lievelingsklus. Dat zie je dan vaak terug in de tegels, zowel op de wand (keuken, badkamer en WC) als op de vloer. Keuken (aanrecht, tegels, vloer ), interieur, sanitair schoonmaken.


Vuil en vetplekken verwijderen. Bruine zeep in combinatie met zacht water. Allesreiniger in combinatie met hard water. Kalkaanslag verwijderen. Even naspoelen en ze glanzen weer.


Wel even schrobben, maar de tegels. Een nieuw huis, met een nieuwe badkamer, maar met een witte aanslag of waas op mijn badkamervloer. Het is een prachtig jaren dertig huis. Met een warme sfeer en uitstraling, al is dit natuurlijk mijn mening. Baking soda is niet hetzelfde als gewone schoonmaaksoda (natriumcarbonaat), wat je in iedere supermarkt kan kopen.


De badkamer: je komt er dagelijks, maar toch is het schoonmaken van de badkamertegels een klus die er vaak bij inschiet. Of omdat je niet weet hoe je jouw badkamertegels zo eenvoudig mogelijk weer schoon krijgt. Zilverpoets: meng deel water met drie delen baking soda en poets het zilver met een doek of spons. Vloerreiniger : voor het verwijderen van vlekken en viezigheid van de vloer meng je een half kopje baking soda in een emmer warm water en reinig.


Daarna goed afspoelen en drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts