woensdag 26 december 2018

Greep 300 siematic

Wij zoeken voor onze keuken greep 3van sie matic. Deze greep is helaas niet meer leverbaar. Gezocht: sie-matic greep 3in de kleur brons. Wie heeft een aantal grepen in de. Binnen het jaar ging de greep van de koelkast twee keer stuk en werd deze door de leverancier vervangen.


Wij hebben hetzelfde probleem met de siematic 3komgrepen. De leverancier wil wel maar kan geen nieuwe. Welkom op de webwinkel van SieMatic. Hier vindt u een uitgebreide collectie SieMatic onderdelen, zoals lakstiften, grepen , scharnieren et cetera. Gevraagd in Keukenbenodigdheden Huis en Inrichting regio Huis en Inrichting: Venlo.


Kooinummer: SieMatic S2. Kleur: Titaanwit en Umbra Glanzend. Grepen : Edelstaal Greep.


Extra informatie: NU PER DIRECT. Hier kunt u gaan van klein tot groot, groter, grootst! Tot aan deurvullende handgrepen toe.


Deze staafgrepen geven een schitterend strak effect. Ook kunt u uw moderne keuken laten uitvoeren met zwarte handgrepen en witte handgrepen. En had u onze serie glazen handgrepen al bewonderd? De opdrachtgever had een duidelijke wens als het gaat om het materiaal.


Er is voor alle meubels gekozen voor zwart gebeitst eiken fineer. Helaas zijn een aantal grepen in onze keuken kapot gegaan (zie laatste foto) en zijn de grepen niet meer leverbaar. Theuns interieurbouw realiseerde het maatwerk in de keuken, de badkamer meubels,. Profiteer van de speciale aanbiedingen van SieMatic showroomkeukens rechtreeks van de fabriek. Ook voor de mooiste SieMatic keukens komt er een moment dat ze de showroom moeten verlaten.


Ze zijn nog nooit gebruikt, alleen maar bewonderd. Toch mogen ze weg inclusief kwaliteitsapparatuur van bekende. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Uw grepen online bestellen is bij grepenenknoppen.

Vanuit ons eigen magazijn kunnen we uw grepen snel leveren. We leveren grepen in diverse materialen: Rvs grepen , Nikkel grepen , IJzer grepen en Zamak grepen. Merk: Model: Greep : Schaal: MUURMATEN: SieMatic Sv.


S2-K kunststof komgreep S2. OP TEKENING GEBRUIKTE MATEN ZIJN NETTO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts