maandag 31 december 2018

Maximera lade afstellen

Een nieuwe, complete keuken kopen is niet altijd eenvoudig. Bij IKEA helpen we je graag bij het. Gedetailleerde omschrijving: Onlangs hebben we een Ikea keuken geplaatst. De montage en installatie ging perfect. Alleen het afstellen van de lades liep uit op een flop.


Je kan de lades gemakkelijk aan beide zijdes verstellen met een schroevedraaier.

Alleen de lades moeten aan beide zijdes op exact de. In elkaar zetten en installeren van de MAXIMERA lades. Lees de montagehandleiding van de MAXIMERA lades goed door… …voordat je begint.


Bepaal eerst waar de ladegeleiders komen… …en markeer die plekken op de kast. De ladefronten zijn een handig hulpmiddel. Het is onmogelijk om de bovenste lade te openen met de ijzeren strip bovenop in de normale positie (zie foto).


In de montagehandleidingen van de lades staat per lade aangegeven hoe het front gemonteerd moet word. Om de deur opnieuw aan de kast te hangen, bevestigt u de scharnier op het scharnierplaatje aan de hand van het clipje achteraan de scharnier.

Nu kunt u de deur afstellen door middel van de stelschroeven of 3. De deur beweegt in de hoogte, diepte of zijdelings. In METOD kan er gekozen worden voor twee types lades.


Dit gaat dan om de binnenkant, de frontjes die voor op de lades gemonteerd worden, staan er los van. Ikea geeft je voor elk element een handleiding. Je kan de planken zo afstellen dat ze geschikt zijn voor verschillende dingen en ze ook weer veranderen als dat nodig is.


Ik heb een Faktum keukenkast en daar een lade ingeplaatst. Helaas niet op de goede plek blijkt nu. Ik krijg het ding er niet meer uit.


Blum TANDEMBOX antaro – montage afstellen van een lade front in de hoogte. ALKE Montagehandleiding: Monteren en demonteren. Download afbeelding 5X 300. Best Metod Maximera Onderkast Met Lade Deur Wit Voxtorp Cm Ikea With Ikea.


Info over softclose lade afstellen. Resultaten van zoekmachines! Het is niet alleen mooi voor het gezicht, dat er geen grepen aan de keukenlades zitten, maar ook retehandig dat je ze met de voet kunt bedienen. Hoe verwijder je de Ikea Maximera keukenlade ?

Metod master maakt het kopen van een metod keuken.


Riho support: afstellen van een deur (blum). Keuken dressoir ikea – atumre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts