woensdag 26 december 2018

Zwart wit tegeltjes wasbak

Spoelbak met zwart witte tegels. In onze nieuwe keuken lijkt ons een spoelbak met zwart witte tegeltjes erg mooi. We hebben er een gezien van Doeco.


Heeft iemand hier goede of slechte ervaringen mee ? En wat kost zoiets (extra.)om in je keuken te laten plaatsen ?

Hoogwaardige tegelbak in Hittebesten- dige Epoxy hars gegoten, dus geen vervormbare plaatstalen buitenbak. Bak kan niet lekken en tegels kunnen niet loslaten! Meerdere kleurcombinaties mogelijk. Aflopend met afsluitbare plug en over- loop. Te plaatsen onder ieder type keukenwerkblad.


Huidige combinatie niet voorradig. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Wegens vernieuwen van onze keuken verkopen wij onze hardstenen tegeltjes spoelbak met zwart witte tegeltjes. Rvs afvoer met losse zeef.


Extra info, Onderbouwspoelbak. Conditie: Nieuw in doos. Zelf een spoelbak maken beplakken met tegeltjes. De hechting tussen de tegels en bak groot genoeg om later kokend water aan te kunnen bij bijvoorbeeld afgieten aardappels en is het geheel. Een spoelbak van natuursteen heeft een erg luxe uitstraling.


Daarentegen heeft tegelspoelbak zwart wit een landelijk uitstraling. Dat is voor veel gebruikers ook de belangrijkste reden om te kiezen voor een spoelbak van tegeltjes met aanrechtblad van natuurlijke uitstraling. De uitstraling van deze soort spoelbakken zijn. Zwart wit geblokte tegelspoelbak.


Uw specialist in spoelbakken. Deze fraaie spoelbak met ouderwetse tegeltjes verkrijgbaar bij De Jong Natuursteen al vanaf €445. Een speciaal product wat uw keuken sfeer en warmte geeft, passend in een klassieke of landelijke keuken.


Gedetailleerde omschrijving: Repareren ouderwets zwart witte tegeltjes spoelbak. Waarschijnlijk alle tegels vervangen Droog, vetvrij maken, tegeltjes op maat maken, lijmen. Ik heb de tegels besteld ze komen volgende week binnen.


Model SU TB 5ZO is zonder overloop en wordt geleverd zonder plug, deze apart mee bestellen! Inwendige afmetingen (lxbxd): 3x.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts