vrijdag 21 december 2018

Slagers hakblok prijzen

Vind slagers hakblok op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heeft u een eigen slagerij en bent u op zoek naar kwalitatief goede hakblokken of vleesplanken? Neemt u dan middels onderste link contact met ons op en wij geven u toegang tot onze groothandelsprijzen. Klik hier om de groothandelsprijzen aan te vragen.


XXLhoreca levert professionele hakblokken en slagersblokken voor de horeca.

Oersterke hakblokken en slagers – hakblokken van XXLhoreca. Met hakblokken van Hendi en Diamond weet u zeker dat u gerechten bereidt op een. Industriële parel uit het Oosten. Massieve, robuuste slagers hakblok , met roots in Roemenië en in de typische donkerbruine uitvoering.


Super stoer oud slagers hakblok in goede vintage staat. De maten zijn cmhoog. Hakblok vol en omkeerbaar. Wij hebben een oud houten hakblok , maar die moet een keertje schoon worden gemaakt.

Hij wordt eigenlijk alleen maar.


Je kunt het hakblok schoonmaken met veel water, eventueel wat sop gebruiken en goed spoelen. Dit word in een slagerij ook gedaan ,special voor de hygiene. Deze hakblok is een machtig blok vintage-pracht! Een eye-catcher die dankzij zijn gematigde afmetingen een ideale, polyvalente bijzettafel vormt, en zich dankzij zijn hoogte ( 88cm) ook. We hebben vele soorten en maten hierin, kom kijken en zie de verschillen.


Oude kleine slagers hakblok. Print of deel via social media. Authentiek slagers hakblok. Zeer degelijk en van grote decoratieve waarde. Productcode: 16A076-eN-950. Toevoegen aan winkelwagen.


Mooi oud hakblok met bijzondere vorm en leuke decoratie. Stoer oud hakblok met dik blok. In tegenstelling tot andere blokken heeft deze een dun blok.


Bij De Galanterie vindt u altijd wel één of meerdere exemplaren, variërend van uitgesleten tot strakke en nog echt bruikbare blokken. Onze hakblokken zijn gemaakt van wit steenbeukenhout dat eerst wordt gedroogd en daarna opgestoomd naar de gemiddelde vochtigheidsgraad van een slagerij.

Daarna worden de afzonderlijke voorzien van een kamstaartverbinding, waardoor een zeer degelijke lijmverbinding mogelijk is. Dit en meer zorgt voor een.


Wij maken uw hakblok op maat, Nergens uw gewenste hakblok kunnen vinden? Kavelinformatie: Veilinginformatie. Deze knopwip is een groot houten blok, met drie of vier pooten ,. Iedere wip beftaat uit een klein Halen aanbeeldje , dat veel overeenkomst met een klinkijzer heeft , uitgenomen dat de. Oud slagers hakblok op houten onderstel.


Superzwaar,ook leuk als decoratie. Kijk ook op al onze andere advertentie s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts